Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Albrandswaard

Zoekt u lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Albrandswaard? Op deze pagina lees je aanvullende details. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Evenzeer bespreken we de actuele maaltijd-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct aanbieders vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol er er zijn tientallen verschillende gerechten. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZuid-Holland
GemeenteAlbrandswaard
PlaatsAlbrandswaard
Postcode3176
Website gemeentewww.albrandswaard.nl
maaltijden-aan-huis-albrandswaard

Maaltijden aan huis uitproberen?

Vergelijk alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Albrandswaard?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. U kunt bijv. denkena aan: Nasi goreng, quorn, satésaus & Lekkerbekje, doperwten/wortelen, aardappelpuree. Hieronder check je diverse groepen mensen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: 75-plussers bestellen dikwijls thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor de oudere doelgroep zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of juist om op gewicht te komen en blijven. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerkproducten gemaakt. Denk bijvoorbeeld aanglutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij, en vetarm, diabetes, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Hierdoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Jonge gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Werk, school, sport en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken zit er dan soms gewoon niet in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er gaan lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Albrandswaard

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Albrandswaard dan zijn er 3 keuzemogelijkheden: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke vorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen hebben te maken met assortiment, financiën, bewaaradviezen en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaliter wekelijks of om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Een uitkomst wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-albrandswaard

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een weergave van erkende organisaties voor tafeltje dekje in Albrandswaard. Per bedrijf vind je relevante zaken zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en een prijsindicatie. Klik op de knop van een organisatie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden

In de volgende tabel tref je een overzicht met kleinschalige aanbieders. Dit kunnen zijn supermarkten, zorginstellingen, slagerijen, stichtingen, cateraars. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Schiedam, Maassluis en Barendrecht.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Wijkcentrum De BoekenstalDorpsstraat 343171 EHPoortugaal
Keurslager van de AkkerHadewychplaats 843207 KGSpijkenisse
Service Bureau Ouderen BernisseDriesprong 33214 DAZuidland
CareynHurthstraat 53203 LHSpijkenisse
Humanitas – MarthalaanMarthalaan 23194 EHHoogvliet
Slagerij KootJulianastraat 223161 AKRhoon
Stichting Welzijn Ouderen SpijkenisseGoudenregenplein 33203 BNSpijkenisse
Wijkcentrum PortlandHof van Portland 413162 WKRhoon
Restaurant Hart van GroenewoudLindenstraat 83203 VJSpijkenisse
BuurtzorgThorbeckelaan 82b3201 WKSpijkenisse
Overzicht met gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Albrandswaard bezorgen

Kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren of bedrijfspanden kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. In dit soort situaties wil je graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook verzorgingslocaties (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal maken zij hiervoor afspraken met grote bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Albrandswaard. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Veel thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan soms een levering worden ingepland voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kids kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Albrandswaard in Nederland aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je een overzicht met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een reguliere ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst zijn er de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Ten derde heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Denk aan Een pizza hawai en Stoofpotje peer, rundvlees en puree.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Je plaatst het gerecht ongeveer een half uur op 100 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het ook in de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 4 tot 8 minuten op 500 – 650 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Albrandswaard (warm).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Albrandswaard?
De kosten van de maaltijdservices variëren nogal. Elke bezorgservice heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,60. Zo’n koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (zo’n €5,85. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,25) en desserts (vanaf €1,30).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Allereerst heb je supers en verswinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Albrandswaard. We hebben het dan over professionele keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ten derde zijn er ook nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Albrandswaard?
Via de uitleg op www.albrandswaard.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast zijn er landelijk regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Poortugaal
 • Rotterdam-Albrandswaard
 • Rhoon