Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Amstelveen

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Amstelveen? Op maaltijdaanhuis.com tref je meer informatie. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en wie er gebruik van kan maken. Ook behandelen we ook de verschillende type maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdvoorzieningen vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. De smaak is echt prima en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Is er nog wat onduidelijk? Probeer dan eerst te zoeken binnen het hoofdstuk veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteAmstelveen
PlaatsAmstelveen
Postcode1182
Website gemeentewww.amstelveen.nl
maaltijden-aan-huis-amstelveen

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Amstelveen?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een gezonde kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en jij bespaart veel tijd in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Runderstoofpotje met stamppot hutspot en/of Gebonden kerriesoep. Hierna check je meerdere segmenten Nederlanders die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Ouderen: Senioren hebben veel baat bij thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze producten zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor ouderen is gezond eten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de hersenen te beschermen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en diabetes, vetarm, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Op deze manier kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Families met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. School, een drukke baan en sport/muziek moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, sport en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is nog gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Amstelveen

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Amstelveen dan bestaan er drie varianten: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type heeft zo zijn voors en tegens. Hieronder lees je meer over hoe groot het aanbod is, tarieven, bewaaradviezen en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaal 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Ideaal in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-amstelveen

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In het volgende schema tref je een overzicht met erkende leveranciers van tafeltje dekje in Amstelveen. Per bezorgservice bekijk je praktische info zoals aantal maaltijden en budget. Klik op de knop van een instantie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een database met kleinschalige leveranciers. Onder andere slagerijen, stichtingen, supermarkten, cateraars, welzijnsorganisaties. Elders op deze website vind je ook aanbieders in Landsmeer, Waterland en Amsterdam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij StronkhorstAmsterdamseweg 1261182 HHAmstelveen
Seniorenrestaurant OuderkerkDiederick van Haarlemstraat 31191 BPOuderkerk aan de Amstel
Zonnehuis TheresiaTheresiastraat 3121191 JTOuderkerk aan de Amstel
Keurslager VerhoefBrink 681188 NDAmstelveen
Keurslager KolkKostverlorenhof 171183 EAAmstelveen
Slagerij KonijnZwanenburgerdijk 4671161 NWZwanenburg
Slagerij BobeldijkWestwijkplein 861187 LVAmstelveen
Zorgcentra MeerlandenKamerlingh Onneslaan 1311171 AEBadhoevedorp
Keurslager StronkhorstDorpsstraat 361191 BKOuderkerk aan de Amstel
Zonnehuis BeatrixGroenelaan 71186 AAAmstelveen
Schema met lokaal georiënteerde organisaties van bezorgmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Amstelveen bezorgen

Bedrijven en organiisaties hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Onderstaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Dikwijls werken ze samen met landelijke leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Amstelveen. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak verse maaltijden als extra service. Kinderen kunnen zo een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Amstelveen aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, zoutbeperkt, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en voldoende eiwitten. Op de omdoos vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt genieten van typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. O.a. Kipfilet in jus of Stamppot boerenkool met een varkenssaucijs.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 25 – 40 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 6 tot 10 minuten op 500 – 650 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Amstelveen (al voorverwarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Amstelveen?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,50. Zo’n koelverse maaltijd is vaak wat duurder (vanaf €6,35. Voor een warme levering (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,70) en nagerecht (vanaf €1,45).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Amstelveen. Het betreft grootschalige keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ten derde bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Amstelveen?
Via de info op www.amstelveen.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.