Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijden aan huis Amsterdam

Een steeds groter wordende groep mensen profiteert van maaltijden aan huis in Amsterdam. Hoe dat komt? Om te beginnen kunnen mensen kiezen uit steeds meer menu’s, . De maaltijden worden meestal koelvers bezorgd. U kunt het eten wanneer u dat wil. Het bestellen is geheel vrijblijvend zonder verplichtingen. Bent u alleenstaand en wordt koken toch een probleem? Door middel van de maaltijdservice, oftewel warme maaltijden aan huis in Amsterdam, bent u qua eten niet hulpbehoevend meer. In mum van tijd bereidt u iets lekkers zoals Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Babi ketjap, bami. U bestelt gemakkelijk online of telefonisch verse maaltijden bij Diepvriesman en COOP. Maar er zijn er nog veel meer. Scroll verder voor de vaakst gekozen aanbieders van maaltijdbezorging.

Vindt u de prijzen van warm eten bezorgen aan de hoge kant? Een seniorenmaaltijd scoort u al vanaf €5,95. Veel aanbieders hebben een aantrekkelijk proefpakket. Zodoende krijgt u maar liefst drie warme kant en klaar maaltijden bezorgd voor maar 12,5 euro. Geniet nu zelf van een bezorgmaaltijd aan huis in Amsterdam. Sjieke menu’s, vol met mineralen en ruim genoeg groenten en vlees. Vries- koel- of dagvers bij u geleverd.

* Mis dit niet: → Interesse in bezorgmaaltijden voor uw vader, moeder of grootouders? Bekijk alle Tafeltje Dekje aanbieders of lees meer informatie over Thuismaaltijd.

5 voordelen van maaltijden aan huis in Amsterdam

 • 100% zelfstandig, u eet wanneer u dat wil
 • Past bij uw dieetwensen (bijv. gluten- en lactosevrij)
 • Op te warmen in magnetron, oven of in de pan
 • Laat de maaltijden op gekoelde wijze bezorgen
 • Een groot aanbod met lekkere menu’s

Een enorm gemak, dat mag duidelijk zijn. Op basis waarvan kunt u een geschikte leverancier kiezen? In ons overzicht hieronder ziet u een opsomming met betrouwbare spelers. Het zijn vertrouwde en specialistische aanbieders die maaltijdbezorging aan huis bij ouderen en senioren. Wat zijn punten waar je aan moet denken bij het zoeken naar een maaltijd leverancier? Wees bedacht op zaken als variërende aanbod, kosten, en natuurlijk kwaliteit. Probeer een proefmaaltijd, en u kunt morgen al lekker aan tafel gaan. Geniet van o.a. Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen of juist Beef Squats. Of probeer eens een maaltijd als Stoofpeertjes kant-en-klaar maaltijd. Dergelijke maaltijdservices zijn die van onder meer Budget meals of Eet Gemak. Er bestaan nog tientallen meer lokale verstrekkers van warm eten aan huis voor ouderen.

maaltijden aan huis Amsterdam

aanvragen maaltijd

Maaltijdbezorging Amsterdam

maaltijdbezorging in Amsterdam

Voor bejaarden en senioren is gezond koken soms knap lastig. Dit is vooral het geval bij 70 plussers. “Even” de wekelijkse boodschappen doen kan grote problemen geven. Om die reden is maaltijdbezorging in Amsterdam een prima dienstverlening. De maaltijdservice ontzorgd het koken door maaltijdbezorging. In een paar minuutjes op tafel! Het is populair onder duizenden ouderen. Voorbeelden van betrouwbare leveranciers van kant en klaar maaltijden zijn:

 • De bezorgers van Ding Dong houden direct een oogje in het zeil.
 • De maaltijden van Lekkerthuis.nl bestel je ook telefonisch (gratis nummer).
 • Apetito bezorgd maaltijden op elke lokatie.
 • Ruime keuze uit voor- hoofd- en nagerechten bij Foodconnect.
 • Eenvoudig online bestellen en betalen op Maaltijdservice.nl.
 • Elke week 24 nieuwe gerechten bij Uitgekookt (Van Marle).
 • HelloFresh, PLUS, Spar en Helmink Varsseveld bieden ook goede oplossingen.

Welke bedrijven kunnen warm eten in Amsterdam bezorgen?

Benieuwd naar het gemak van warm eten laten bezorgen? Honderden bejaarden uit uw regio willen al warm eten bezorgen. Maak vandaag de keuze voor maaltijdbezorging in Noord-Holland! Er zijn geen kleine lettertjes, het is gezond en qua smaak is het vergelijkbaar met zelf koken. Met een maaltijd aan huis in Amsterdam hebben bejaarden meer flexibiliteit en zelfvertrouwen. Ouderen bereiden zelf diverse diepvriesmaaltijden. De menu’s passen bij bijvoorbeeld dingen die u wel of niet mag eten: 3 Dagen dieet. Voorts: warm eten aan huis bezorgen is ook populair bij verpleeghuizen en ook woonzorgcentra.

Een oog je in het zeil houden?
Is uw vader of moeder alleenstaand? Ouderen vinden het prettig als iemand even langskomt. Een oog houden op ouderenvan de maaltijdvoorzieningen levert een positieve bijdrage. Als er wat ongewoons wordt gesignaleerd dan zal iemand binnen de familie op de hoogte gebracht worden. De leveranciers van warme maaltijden aan huis zijn betrokken. Een nieuw dieet? Deze verzorgers van maaltijdbezorging staan voor u klaar! Ook interessant: Maaltijden aan huis Lens-Saint-Servais

Grote diversiteit

Snel en gemakkelijk koken

Past bij uw eisen

Ook telefonisch bestellen is mogelijk

Het gebruik van maaltijdbezorging in de buurt van Noord-Holland
3.8

Review van maaltijden aan huis in Amsterdam

Senioren moeten steeds langer zelfstandig wonen en gebruiken een maaltijd aan huis. Maar is de service goed? Annigje (60) raad het iedereen aan, maaltijdbezorging aan huis voor ouderen. “Een paar maand geleden bestelde ik een proefpakket bij Willem & Drees. Dat was een pakket met Kipfilet in piri piri saus, Aardappelrösti en Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree. Heerlijk! Dit was voor mij de bevestiging die ik nodig had. Het past ook nog eens bij mijn Genotype dieet. Mijn man kan het goed vinden met de bezorger. Wij hoeven het alleen nog maar op te warmen.

Philippe (44) vind vers warm eten voor zijn moeder erg belangrijk. “De dagelijkse boodschappen kopen in de winkel is moeilijk. Wat assistentie zou haar goed doen. Recentelijk vond ik een prijsactie van Budget meals. Warme maaltijden aan huis in Amsterdam voor maar €3,75 per menu. Zelf kan ze online en via telefoon haar wensen doorgeven. Menu’s die echt lekker zijn, zijn Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst of Kip in roomsaus. Maaltijdbezorging is gewoon een aanrader!”.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)