Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Baarle-Nassau

Op zoek naar (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Baarle-Nassau? Via onze site bieden we tips en adviezen. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Verder gaan we verder in op de aanwezige soorten maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook instellingen vergelijken. Tenslotte kunt u ook bedrijfsmaaltijden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteBaarle-Nassau
PlaatsBaarle-Nassau
Postcode5111
Website gemeentewww.baarle-nassau.nl
maaltijden-aan-huis-baarle-nassau

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Baarle-Nassau?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. U kunt denken aan maaltijden als: Verse fruitsalade en Babi pangang. Hierna tref je diverse groepen mensen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De etenswaren zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor de oudere doelgroep is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elke allergie of voedingswens is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, lactosevrij, gemalen, glutenvrij, en vetarm, koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Daardoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, school en sport hebben een grote impact op onze agenda. In korte tijd een maaltijd bereiden schiet er dan wel eens bij in. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: Werk, hobbies en afspraken met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere dag boodschappen doen en koken is soms teveel gevraagd. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Baarle-Nassau

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Baarle-Nassau dan zijn er in feite 3 keuzes: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in assortiment, onkosten, houdbaarheid en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Vaak 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. De oplossing wanneer u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-baarle-nassau

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema vind je een lijst met populaire keukens voor tafeltje dekje in Baarle-Nassau. Per bedrijf bekijk je uitleg over assortiment en het tarief. Kies een aanbieder om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bezorgservices van bezorgmaaltijden

In de tabel hierna tref je een database met lokale instellingen. Dat zijn bijv. stichtingen, welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen, cateraars. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook aanbieders in Haaren, Dongen en Goirle.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Het VershoekskeCor van der Bokstraat 35111 VCBaarle-Nassau
Slagerij MutsaersDoctor Kuyperlaan 1795142 TCWaalwijk
Actief ZorgIndustrieweg 485145 PWWaalwijk
Sint Franciscus – De VertoeverijKerkstraat 205126 GCGilze
ThebeSint Janstraat 65111 VRBaarle-Nassau
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
Keurslager de JongRaadhuisstraat 255126 CKGilze
Keurslager van StrienHoofdstraat 645109 ADs Gravenmoer
Slagerij LaurijssenHofstade 1a5131 ZKAlphen
Keurslager MutsaersWilhelminaplein 155121 ESRijen
Weergave met plaatselijke maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Baarle-Nassau bezorgen

Zakelijke instellingen maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hieronder vind je een aantal voorbeelden .

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In dit soort situaties wil je graag een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook verzorgingslocaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls maken zij hiervoor afspraken met populaire organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Baarle-Nassau. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten en het drinken.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) vragen steeds meer om verse maaltijden. De kids kunnen zo een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Baarle-Nassau de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een gewone ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire verrassingen. Zoals Gebonden aspergesoep of Varkensprocureur in jus.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je plaatst het gerecht ongeveer 30 – 40 minuten op 125 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan het ook in de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 tot 10 minuten op 500 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) thuisbezorgd in Baarle-Nassau (reeds verwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Baarle-Nassau?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke service heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,90. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (gemiddeld €6,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,65) en nagerecht (vanaf €1,20).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Baarle-Nassau. Dat zijn bijvoorbeeld grootschalige keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tevens zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Baarle-Nassau?
Op de website www.baarle-nassau.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Castelre
 • Ulicoten