Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Beekdaelen

Op zoek naar lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Beekdaelen? Aan de hand van deze site bekijk je aanvullende details. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Tevens gaan we dieper in op de beschikbare maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar bedrijven vergelijken. Als laatste kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en je warmt ze eenvoudig en snel op. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioLimburg
GemeenteBeekdaelen
PlaatsBeekdaelen
Postcode6365
Website gemeentewww.beekdaelen.nl
maaltijden-aan-huis-beekdaelen

Maaltijden aan huis in huis halen?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Beekdaelen?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Populair zijn bijvoorbeeld: Huisgemaakte rundergehaktbal in jus of Rundvlees in tijmsaus. Hieronder vind je meerdere segmenten Nederlanders die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: 75-plussers krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Door het bestellen van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze producten zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om het geheugen op peil te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen, en koolhydraatarm, natriumarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Door die service blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen wisselen elkaar snel af. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: School, werken, sport en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Beekdaelen

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Beekdaelen dan zijn er 3 alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke vorm heeft zo zijn voors en tegens. We vertellen je hieronder meer over assortiment, budget, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Gewoonlijk per box van 6 gerechten bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. Een uitkomst indien het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
maaltijdservice-ouderen-beekdaelen

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema tref je een database met landelijke leveranciers van tafeltje dekje in Beekdaelen. Per aanbieder vind je informatie als assortiment en de kosten. Klik op de button van een leverancier om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bezorgservices van opwarmmaaltijden

Hierna check je een verzameling kleinschalige bezorgservices. Denk dan aan slagerijen, welzijnsorganisaties, supermarkten, cateraars, stichtingen. Op deze website vind je ook organisaties in Gulpen-Wittem, Valkenburg aan de Geul en Meerssen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
ZondagsvleesBuizerdweg 116374 BSLandgraaf
De Keuken BaronesKerkstraat 16A6374 HKLandgraaf
Durpswinkel Rode BeukKloosterstraat 576369 ABSimpelveld
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
BuurtzorgSchoolstraat 86336 ARHulsberg
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
DinnerTime!Dr. Schaepmanstraat 186371 EJLandgraaf
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Schema met gemeentelijke bezorgservices van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Beekdaelen bezorgen

Bedrijven maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand lichten we enkele situaties toe .

 • Kantoren en fabrieken bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen hebben ze afspraken gemaakt met bekende bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Beekdaelen. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties vragen steeds meer om verse maaltijden. De kinderen kunnen een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Beekdaelen normaliter aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, slechts beperkt zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Ten eerste een ruime portie groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt genieten van typische Hollandse recepten, verse seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Zoals Indisch gehaktbrood of Lamsstooflapje, bietjes, gekookte aardappelen.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 30 minuten op 125 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 5 – 12 minuten op 550 – 800 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) thuisbezorgd in Beekdaelen (al voorverwarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Beekdaelen?
De kosten van de maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest zie je terug in de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,80. Zo’n koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €6,45. Voor een tafeltje dekje maaltijd ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je meer luxe? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,75) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,25).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Allereerst heb je supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Als tweede mogelijkheid kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Beekdaelen. Onder andere professionele keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Als laatste hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Beekdaelen?
Op de website www.beekdaelen.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarbij zijn er landelijk regelingen via de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Bingelrade
 • Jabeek
 • Schinveld
 • Merkelbeek
 • Doenrade
 • Oirsbeek
 • Amstenrade
 • Schinnen
 • Wijnandsrade
 • Nuth
 • Hulsberg
 • Schimmert
 • Sweikhuizen
 • Puth