Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Beemster

Wilt u graag (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Beemster? Op maaltijdaanhuis.com bekijk je een uitgebreide beschrijving. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en wie er gebruik van kan maken. Tevens gaan we dieper in op de aanwezige type maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Daarbij kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Holland
GemeenteBeemster
PlaatsBeemster
Postcode1462
Website gemeentewww.beemster.nl
maaltijden-aan-huis-beemster

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Check actuele aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Beemster?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een dagelijkse kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. U kunt denken aan maaltijden als: Macaroni in tomatensaus, ham, kaas of Shoarma met zuurkool. In onderstaande tekst benoemen we verschillende groepen die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: Senioren die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De etenswaren zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren zijn voedzame gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de werking van hersenen te stimuleren. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, en natriumarm, vetarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Door die service is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Even tussendoor koken lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: Studeren, de sportschool en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Elke dag iets gezonds klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Beemster

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Beemster dan heb je feitelijk 3 varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, financiën, herkomst producten en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Vaak elke week 1 keer afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Erg handig wanneer u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-beemster

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema doorzoek je eenvoudig een database met bekende aanbieders van tafeltje dekje in Beemster. Per instantie bekijk je praktische info zoals het huidige assortiment en vanafprijs. Klik op de button van een aanbieder om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden

Hieronder bieden we een verzameling lokale instanties. Bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten, slagerijen, cateraars. Op deze website vind je ook organisaties in Uithoorn, Purmerend en Weesp.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – MiddelwijckPrinses Beatrixpark 541462 JNMiddenbeemster
Cateringservice HoltermanVredeweg 1T1505 HHZaandam
Happie DeliverySluispolderweg 11A211505 HJZaandam
Restaurant MennistenerfH. Gerhardstraat 771502 CCZaandam
Slagerij de VriesRijperweg 541462 MEMiddenbeemster
Vlees & ZoVan Damplein 101448 NBPurmerend
Zorgcirkel – MieuwijdtMieuwijdt 191484 EEGraft
Zorgcirkel – ZuidlandAbel Tasmanplein 31448 NLPurmerend
PennemesBloemgracht 951502 WBZaandam
Zorgcirkel – De SeevanckRaadhuisstraat 51474 HEOosthuizen
Opsomming met regionale instellingen van magnetronmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Beemster bezorgen

Zakelijke instellingen maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hierna behandelen we diverse opties .

 • Bedrijven en kantoren bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorggroepen (woonlocaties en dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met populaire organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Beemster. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. Kinderen kunnen zo een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nuttigen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: lekkere en voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Beemster normaliter aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, maximaal 2 gram zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en voldoende eiwitten. Op de verpakking vind je een overzicht met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Als eerste zijn er de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Groenteschotel & Linzensoep met bleekselderij.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Optie 1 is ongeveer 25 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het ook in de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 – 12 minuten op 600 – 850 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Beemster (voorverwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Beemster?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke service werkt met andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm beïnvloedt de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,75. Zo’n koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (circa €6,55. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,40) en toetje (vanaf €0,95).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Daarnaast is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Beemster. Het gaat hier om professionele keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tevens bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Beemster?
Op de website www.beemster.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. In aanvulling hierop zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Zuidoostbeemster
 • Middenbeemster
 • Noordbeemster
 • Westbeemster