Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Beesel

Zoekt u specifiek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Beesel? Hieronder verstrekken we relevante info. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Tevens leggen we alles uit over de beschikbare type gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar organisaties vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. Ze smaken ontzettend goed en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioLimburg
GemeenteBeesel
PlaatsBeesel
Postcode5953
Website gemeentewww.beesel.nl
maaltijden-aan-huis-beesel

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Beesel?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n lekkere kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. U kunt denken aan maaltijden als: Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst en/of Kip pilav met perzik, kruidenrijst met doperwten. In de box hieronder tref je verschillende groepen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Senioren: Oudere mensen laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Met behulp van seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor de oudere doelgroep is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of juist om op gewicht te komen en blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn zoutarm, eiwitrijk, gemalen, lactosevrij, en natriumarm, vetarm, koolhydraatarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Families: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Studie, werk en hobby’s wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Jongvolwassenen: Studie, sport en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken schiet er dan wel eens bij in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Beesel

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Beesel dan heb je 3 varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, houdbaarheid en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Doorgaans 2 of 3 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeer geschikt indien u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-beesel

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hierna bekijk je een overzicht met bekende organisaties voor tafeltje dekje in Beesel. Per bezorgservice check je details als aanbod en budget. Kies een organisatie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale aanbieders van senioren maaltijden

In het schema hierna check je een database met kleinschalige bedrijven. Onder andere cateraars, welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen, stichtingen. Op deze site vind je ook organisaties in Bergen Limburg, Venlo en Sint Anthonis.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR van ElkMaasstraat 515944 CBArcen
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
EetwinkelDrakeboch 35954 CXBeesel
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
BuurtzorgExpeditiestraat 125961 PXHorst
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
Keurslager CoppensSint Lambertusplein 55961 EWHorst
Tabel met regionale leveranciers van thuismaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Beesel bezorgen

Bedrijven en kantoren bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren en fabrieken kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In een dergelijke situatie wil je uiteraard attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgorganisaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal hebben ze een overeenkomst met bekende aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Beesel. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je in contact komen met leveranciers voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kids kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd nuttigen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Beesel de basis aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een reguliere ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Als eerste is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Onder andere Macaroni carbonara met stukjes kip & Babi pangang, rijstfantasie.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer 25 – 40 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 10 minuten op 500 – 650 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Beesel (al opgewarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Beesel?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren lopen flink uiteen. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,60. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (vanaf €6,45. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je meer luxe? Kies dan ook een soep (vanaf €1,25) en toetje (vanaf €1,30).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. In aanvulling daarop kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Beesel. We hebben het dan over professionele keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tevens zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Beesel?
Op www.beesel.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarbij zijn er mogelijkheden vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Reuver