Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Bergen Limburg

Zoekt u aanbieders van lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Bergen Limburg? Op maaltijdaanhuis.com verstrekken we meer informatie. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging werkt, en wie er gebruik van kan maken. Verder bespreken we de beschikbare maaltijdopties. Je kunt natuurlijk ook direct maaltijdservices vergelijken. Daarbij kunt u ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en er is heel veel variatie in het aanbod. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioLimburg
GemeenteBergen Limburg
PlaatsBergen Limburg
Postcode5854
Website gemeentewww.bergen.nl
maaltijden-aan-huis-bergen-limburg

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Bergen Limburg?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. U kunt bijv. denkena aan: Stamppot rucola met zongedroogde tomaten & Gestoofde peertjes. Hierna check je allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen hebben veel baat bij thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De maaltijden zijn super gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven en ook om mentaal gezond te blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn gemalen, zoutarm, eiwitrijk, lactosevrij, en vegetarisch, diabetes, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Families: Veel jonge families hebben een volle agenda. Een baan, sport en studie hebben een grote impact op onze agenda. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Afgestudeerden: Werk, sport en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken zit er dan soms gewoon niet in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Bergen Limburg

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Bergen Limburg dan bestaan er 3 keuzemogelijkheden: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type heeft weer zijn eigen kenmerken. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, financiën, versheid en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Normaal 1 of 2 keer per maand aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Ideaal indien u zelf niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-bergen-limburg

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een opsomming van populaire leveranciers van tafeltje dekje in Bergen Limburg. Per instantie bieden we details als aantal maaltijden en budget. Klik op de button van een instantie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden

Hierna bekijk je een lijst met lokaal georiënteerde leveranciers. Bijvoorbeeld supermarkten, zorginstellingen, slagerijen, cateraars, stichtingen. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Boxmeer, Maasdriel en Deurne.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
Opsomming met regionale maaltijdservices van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Bergen Limburg bezorgen

Kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hierna behandelen we diverse opties .

 • Bedrijven en kantoren bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (woonlocaties en dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter maken zij hiervoor afspraken met bekende aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Bergen Limburg. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kun je tips en info aanvragen voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kids kunnen dan een gezonde en voedzame maaltijd eten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: alle veelgestelde vragen rondom maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Bergen Limburg de basis aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en voldoende eiwitten. Op de omdoos vind je de precieze voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. Ten eerste een ruime portie groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, lekkere seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Onder andere Tagliatelleschotel met kip of Wildstoof,rode kool en appel met aardappelpuree.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Optie 1 is ongeveer 20 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 tot 10 minuten op 550 – 800 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) thuisbezorgd in Bergen Limburg (warm).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Bergen Limburg?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel divers. Elke leverancier heeft weer andere prijzen. Met name het type gerecht heeft effect op de kosten. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,75. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (circa €6,10. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,25) en dessert (vanaf €1,25).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Allereerst heb je supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Bergen Limburg. Het betreft professionele keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tevens zijn er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Bergen Limburg?
Via de uitleg op www.bergen.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Ook bestaan er andere regelingen via de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Wellerlooi
 • Well
 • Bergen
 • Siebengewald
 • Afferden