Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Beuningen

Bent u op zoek naar lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Beuningen? Op deze pagina lees je meer informatie. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Verder gaan we verder in op de aanwezige type gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar instellingen vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De smaak is echt prima en je warmt ze eenvoudig en snel op. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGelderland
GemeenteBeuningen
PlaatsBeuningen
Postcode6641
Website gemeentewww.beuningen.nl
maaltijden-aan-huis-beuningen

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Beuningen?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n verse kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Hazenpeper met spruitjes en wilde rijst en/of Reepjes varkensvlees in jus. In de volgende paragraaf bekijk je heel uiteenlopende groepen die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

 • Mensen op leeftijd: Oudere mensen hebben veel baat bij thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten van belang. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan en ook om mentaal gezond te blijven. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, en natriumarm, vetarm, koolhydraatarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Daardoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Studie, werk en hobby’s vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Studenten: Een drukke baan, de sportschool en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Beuningen

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Beuningen dan heb je eigenlijk drie alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, prijzen, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Dikwijls elke week 1 keer op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Zeker praktisch indien u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-beuningen

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een overzicht met professionele aanbieders van tafeltje dekje in Beuningen. Per bezorgservice vind je details als het huidige assortiment en vanafprijs. Kies een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van magnetronmaaltijden

In de tabel hierna bieden we een overzicht met kleinschalige leveranciers. Voorbeelden zijn zorginstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen, cateraars, slagerijen. Elders op deze website vind je ook leveranciers in Mook en Middelaar, Wijchen en Berg en Dal.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij HermanussenMauritsplein 36641 BKBeuningen
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
Zorgcentrum St. BarbaraRooijsestraat 46621 ANDreumel
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
Yasemin MaaltijdserviceWoerdsestraat 16628 KAAltforst
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Opsomming met regionale instanties van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Beuningen bezorgen

Bedrijven kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Bijgaand behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. In dit soort situaties wil je graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgorganisaties (woonlocaties en dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Meestal is dit contractueel geregeld met landelijke leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Beuningen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Ook thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. Kinderen kunnen zo een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nuttigen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ontdek de voordelen: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Beuningen in de regel aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, niet te veel zout, gebruikmakend van volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving staat vaak meer info over de voedingswaarden en toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Typisch Nederlandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Denk aan Gebonden goulashsoep of Gebakken rijst.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa 25 minuten op 125 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 tot 10 minuten op 500 – 800 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Beuningen (reeds verwarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Beuningen?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel divers. Elke leverancier werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,80. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €6,45. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,65) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,15).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Beuningen. Denk dan aan cateringbedrijven en grote keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tevens bestaan er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Beuningen?
Via de uitleg op www.beuningen.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Winssen
 • Ewijk
 • Weurt