Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Borsele

Op zoek naar (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Borsele? Middels onze site bekijk je een uitgebreide beschrijving. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Evenzeer vertellen we meer over de verschillende maaltijdopties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar voorzieningen vergelijken. Als laatste kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Bekijk dan eerst de FAQ (populaire vragen). Liever direct bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZeeland
GemeenteBorsele
PlaatsBorsele
Postcode4451
Website gemeentewww.borsele.nl
maaltijden-aan-huis-borsele

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Borsele?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smaakvolle kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. U kunt denken aan maaltijden als: Hazenpeper met spruitjes en wilde rijst en/of Wild Crunches. In de box hieronder vind je meerdere segmenten Nederlanders die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: 75-plussers hebben veel baat bij thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De gerechten zitten vol groenten, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om gewicht te verliezen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, gemalen, en koolhydraatarm, vetarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Door die service blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Jonge gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, feestjes en hobbies vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: Een drukke baan, de sportschool en feestjes met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere avond voor jezelf koken is vaak geen optie. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er gaan lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Borsele

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Borsele dan heb je drie varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. We vertellen je hieronder meer over hoe groot het aanbod is, kosten, houdbaarheid en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. In de regel 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. De oplossing als u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-borsele

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder tref je een opsomming van landelijke organisaties voor tafeltje dekje in Borsele. Per instantie verstrekken we uitleg over het huidige assortiment en budget. Klik op de button van een maaltijdservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instanties van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hieronder verstrekken we een database met kleinschalige bezorgservices. Onder andere stichtingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, cateraars, supermarkten. Op deze website vind je ook leveranciers in Vlissingen, Kapelle en Middelburg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDorpsstraat 15 A4451 BAHeinkenszand
Zorggroep Ter WeelBeukenstraat 1904462 CBGoes
Maaltijdservice VisWeidezicht 724462 VMGoes
SVRZ – Ter ValckeLouise de Colignylaan 24461 SPGoes
SVRZ – De KraayertDeltastraat 24456 BBLewedorp
SPAR MaaltijdserviceDorpsplein 234424 CAWemeldinge
Slagerij MolOostwal 24461 JTGoes
VrijwilligersHuis BorselePoelvoordestraat 14431 BPs-Gravenpolder
BuurtzorgDe Horst 2364461 WZGoes
Maaltijdvoorziening op TholenHollandiaplein 14461 GTGoes
Schema met kleinschalige maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Borsele bezorgen

Bedrijven en kantoren hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentra (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In de regel zijn daarvoor afspraken gemaakt met grote organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Borsele. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Ook thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kids kunnen op die manier een verse en gezonde maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Borsele in Nederland aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent 3 aspecten. In de basis hebben we de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Zoals Ajam pangang, nasi goreng & Bami goreng met rundvlees.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je warmt dit op in ongeveer 35 minuten op 110 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 5 – 10 minuten op 600 – 750 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Borsele (al opgewarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Borsele?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke bezorgdienst heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,60. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (om en nabij de €6,10. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,65) en/of een toetje na (vanaf €1,10).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Borsele. Onder andere cateringbedrijven en grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tevens kun je soms ook terecht bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Borsele?
Op de website www.borsele.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Lewedorp
 • Nieuwdorp
 • Borssele
 • s-Heerenhoek
 • Heinkenszand
 • s-Heer Abtskerke
 • Nisse
 • Ovezande
 • Driewegen
 • Ellewoutsdijk
 • Oudelande
 • Baarland
 • Kwadendamme
 • Hoedekenskerke
 • s-Gravenpolder