Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Brielle

Wilt u graag verse maaltijden aan huis voor ouderen in Brielle? Via onze site lees je relevante info. We vertellen je hoe maaltijdbezorging werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Evenzeer gaan we dieper in op de huidige gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct aanbieders vergelijken. Tenslotte kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZuid-Holland
GemeenteBrielle
PlaatsBrielle
Postcode3231
Website gemeentewww.brielle.nl
maaltijden-aan-huis-brielle

Maaltijden aan huis in huis halen?

Vergelijk interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Brielle?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Denk dan aan gerechten als: Rundvleesburger, bloemkool, gebakken krieltjes en Kalkoenmedaillons in saus. Hierna check je voorbeelden van doelgroepen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Oudere mensen krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Via speciale seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor 75-plussers is gezond eten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen te beschermen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij, en vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, school en sport vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Studie, hobby’s en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Elke dag iets gezonds klaarmaken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er gaan lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Brielle

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Brielle dan bestaan er drie opties: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijdvorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Hieronder lees je meer over aantal maaltijden, prijzen, kwaliteit en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Meestal om de week bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Erg handig in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
maaltijdservice-ouderen-brielle

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

In de volgende tabel check je een overzicht met professionele organisaties voor tafeltje dekje in Brielle. Per bedrijf vind je praktische info zoals aanbod en de prijzen. Druk op de button van een maaltijdservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instellingen voor bezorgmaaltijden

In onderstaand schema verstrekken we een verzameling gemeentelijke organisaties. Voorbeelden zijn supermarkten, stichtingen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, cateraars. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Albrandswaard, Hellevoetsluis en Vlaardingen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant BastionSlagveld 373231 APBrielle
Restaurant De BrandingBriggemandreef 23235 DZRockanje
CareynJuliana van Stolberglaan 193241 GLMiddelharnis
CatharinaDorpsweg 73235 AERockanje
Flavours to got Woud 353232 LNBrielle
Service Bureau Ouderen BernisseDriesprong 33214 DAZuidland
Restaurant ZeeburgPatrijzenlaan 63233 BROostvoorne
Catering Service HellevoetsluisKanaalweg Oostzijde 134A3224 ADHellevoetsluis
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Clubsandwich‘t Woud 35 E3232LNBrielle
Opsomming met lokale leveranciers van senioren maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Brielle bezorgen

Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Bijgaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentrums (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Brielle. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kids kunnen dan een gezonde en voedzame maaltijd nuttigen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Brielle in de regel aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en voldoende eiwitten. Op de omdoos vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Als eerste een ruime portie groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En als laatste heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Zo zijn er typische Hollandse recepten, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire verrassingen. Onder andere Huisgemaakte rundergehaktbal in jus & Penne vier kazen, uitgebakken spekjes.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is kinderspel. Optie 1 is ongeveer een half uur op 125 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan het ook in de magnetron. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 6 tot 10 minuten op 600 – 800 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Brielle (warm).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Brielle?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn weerslag op de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,75. Een koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €6,50. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je meer luxe? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,50) en toetje (vanaf €1,20).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ook kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Brielle. Het gaat hier om speciaal ingerichte keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Als laatste is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgaanbieders en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Brielle?
Aan de hand van www.brielle.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Ook zijn er landelijk regelingen vanuit de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Zwartewaal
 • Vierpolders