Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Brummen

Op zoek naar leveranciers van (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Brummen? Op maaltijdaanhuis.com verstrekken we relevante info. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Verder vertellen we meer over de actuele maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje voorzieningen vergelijken. Tenslotte kunt u ook bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteBrummen
PlaatsBrummen
Postcode6971
Website gemeentewww.brummen.nl
maaltijden-aan-huis-brummen

Maaltijden aan huis uitproberen?

Bekijk interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Brummen?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een verse kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Kies bijvoorbeeld voor: Macaroni met kaas en Hamlapje in jus. In de box hieronder check je allerlei soorten groepen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Senioren: Ouderen krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Aan de hand van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten zitten vol groenten, worden vers bereid zonder veel e-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor veel diëten en allergieën is wat opgenomen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aanlactosevrij, gemalen, glutenvrij, eiwitrijk, en vetarm, natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Daardoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Families met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Studie, werk en hobby’s moeten gecombineerd worden. Boodschappen doen en koken is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Studenten: Studeren, muziek en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is vaak geen optie. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Brummen

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Brummen dan zijn er in feite drie alternatieven: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke maaltijdvorm heeft zowel voor- als nadelen. We vertellen je hieronder meer over aantal maaltijden, onkosten, kwaliteit en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter elke 2 weken afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Erg handig wanneer u geen keuken heeft en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-brummen

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema vind je een lijst met erkende keukens voor tafeltje dekje in Brummen. Per bezorgservice doorzoek je eenvoudig uitleg over aantal maaltijden en de tarieven. Klik op de knop van een leverancier om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale organisaties van kant-en-klaar maaltijden

In de volgende tabel check je een opsomming van kleinschalige bezorgservices. Dat zijn bijv. zorginstellingen, stichtingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, supermarkten. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in Duiven, Rozendaal en Renkum.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgMarktplein 5 A6971 AABrummen
Met Maud MantelzorgVuurdoornstraat 206982 BXDoesburg
Het Hof Van GiesbeekKerkstraat 556987 ABGiesbeek
Keurslager de WorstepinneOoipoortstraat 306981 DVDoesburg
Proeflokaal & Gastrobar ‘t KromhoutMarktplein 186971 AEBrummen
Attent – BeverodeAdmiraal Helfrichlaan 126952 GGDieren
Maaltijdservice IJsselvalleiHallsedijk 186975 AKTonden
Slagerij van der HorstKloosterstraat 46961 WTEerbeek
Attent – De HessegrachtCoehoornsingel 3-56981 KEDoesburg
Maaltijdplusservice van ’t ZwientjeZutphensestraat 896971 EJBrummen
Overzicht met lokaal georiënteerde leveranciers van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Brummen bezorgen

Bedrijven en organiisaties kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentrums (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Brummen. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kids kunnen op die manier een lekkere en voedzame maaltijd nemen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Brummen specifiek aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, niet te veel zout, gebruikmakend van volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een gewone ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je hebt de keuze uit typische Hollandse recepten, verse gerechten met seizoensproducten en bijzondere recepten. Denk aan Kip, worteltjes, aardappelpuree en Draadjesvlees in jus.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 5 – 10 minuten op 500 – 800 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Brummen (verwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Brummen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,50. Zo’n koelverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €5,95. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,55) en nagerecht (vanaf €1,30).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Allereerst heb je supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Brummen. We hebben het dan over speciaal ingerichte keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Als laatste bestaan er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Brummen?
Via de info op www.brummen.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Ook kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Empe
 • Tonden
 • Leuvenheim
 • Hall
 • Eerbeek