Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Deurne

Wilt u graag verse maaltijden aan huis voor ouderen in Deurne? Op maaltijdaanhuis.com bekijk je relevante info. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en wie er gebruik van kan maken. Tevens leggen we alles uit over de verschillende soorten maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook voorzieningen vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteDeurne
PlaatsDeurne
Postcode5751
Website gemeentewww.deurne.nl
maaltijden-aan-huis-deurne

Maaltijden aan huis in huis halen?

Check actuele aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Deurne?

Houd je niet van koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een smaakvolle kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Denk dan aan gerechten als: Gebakken witvis of Gehaktballetjes in satésaus. Hierna lees je informatie over diverse groepen mensen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Mensen op leeftijd: 75-plussers hebben veel baat bij thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze gerechten zijn erg voedzaam, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor 75-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de hersenen te beschermen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, zoutarm, eiwitrijk, glutenvrij, en koolhydraatarm, natriumarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Daardoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. Boodschappen doen en koken lukt dan niet altijd. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: Studie, hobby’s en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke avond een gezonde maaltijd koken is vaak geen optie. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er zitten lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Deurne

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Deurne dan heb je drie keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk soort gerecht heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, tarieven, herkomst producten en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaliter 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. Zeker praktisch indien zelfstandig koken tot het verleden behoort en wanneer opwarmen ook niet gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-deurne

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In het volgende schema doorzoek je eenvoudig een verzameling landelijke leveranciers van tafeltje dekje in Deurne. Per bedrijf bekijk je uitleg over aantal maaltijden en de kosten. Tik op de button van een instelling voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden

Hierna tref je een overzicht met kleinschalige bezorgservices. Voorbeelden zijn zorginstellingen, stichtingen, cateraars, welzijnsorganisaties, slagerijen. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Someren, Laarbeek en Son en Breugel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslagerij KuijpersDe Wever 205751 LDDeurne
BuurtzorgKeizersveld 13 A5803 AMVenray
Culinair CreatiefKeizersveld 205803 ANVenray
Stichting Synthese MaaltijdserviceLeunseweg 515802 CGVenray
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
Catering Cuisiniere Jeanne van hoofElderse Molen 85731 DBMierlo
Mannen met smaakKuikenvlaas 2b5763 PZMilheeze
Slagerij HegemanDorpstraat 365735 EEAarle-Rixtel
De MaaltijdservicePlataanstraat 145802 EJVenray
Angela schept opHoge Zijdeweg 195756 PLVlierden
Overzicht met kleinschalige leveranciers van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Deurne bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In dit soort situaties wil je graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentrums (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls werken ze samen met grote keukens voor kant-en-klare maaltijden in Deurne. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kids kunnen dan een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Probeer het nu zelf: voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Deurne normaliter aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving staat meestal een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Om te beginnen heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je hebt de keuze uit Hollandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Hutspot, rundvlees en Rundermedaillons in pepersaus, Bonne femme.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 25 minuten op 125 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 12 minuten op 550 – 750 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) thuisbezorgd in Deurne (voorverwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Deurne?
De prijzen van de gerechten zijn heel divers. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,90. Zo’n koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (circa €6,45. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je meer luxe? Kies dan ook een soep (vanaf €1,65) en dessert (vanaf €1,20).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Daarnaast is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Deurne. Het gaat hier om professionele keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Als laatste zijn er ook nog potentiële instanties zoals (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Deurne?
Via de info op www.deurne.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Tevens heb je soms ook recht op zorg via de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Helenaveen
 • Neerkant
 • Liessel
 • Vlierden