Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Drimmelen

Wilt u zo snel mogelijk maaltijden aan huis voor ouderen in Drimmelen? Aan de hand van deze site tref je alle belangrijke aspecten. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens vertellen we meer over de diverse soorten maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar bedrijven vergelijken. Als laatste kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Is er nog wat onduidelijk? Scroll dan eerst naar beneden naar de veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteDrimmelen
PlaatsDrimmelen
Postcode4921
Website gemeentewww.drimmelen.nl
maaltijden-aan-huis-drimmelen

Maaltijden aan huis in huis halen?

Check de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Drimmelen?

Houd je niet van koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen of Pastaschotel van penne, zalm en spinazie. In het gedeelte hierna bekijk je allerlei soorten groepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Ouderen: 75-plussers bestellen dikwijls thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze kant-en-klaar producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor senioren is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de werking van hersenen te stimuleren. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, lactosevrij, eiwitrijk, en vetarm, koolhydraatarm, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Families: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies, sporten en studeren wisselen elkaar snel af. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Met gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Eenpersoonshuishoudens: School, werken, muziek en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Drimmelen

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Drimmelen dan zijn er drie varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over assortiment, tarieven, bewaaradviezen en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaal per 6 of 12 stuks aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Zeker praktisch wanneer u geen keuken heeft of als er lichamelijke beperkingen zijn. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-drimmelen

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In de volgende tabel doorzoek je eenvoudig een opsomming van bekende keukens voor tafeltje dekje in Drimmelen. Per instantie vind je details als het huidige assortiment en vanafprijs. Klik op de button van een maaltijdservice voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdservices van opwarmmaaltijden

Hierna bekijk je een verzameling regionale organisaties. Dat kunnen o.a. zijn: welzijnsorganisaties, cateraars, zorginstellingen, supermarkten, stichtingen. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook aanbieders in Etten-Leur, Oosterhout en Breda.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager de WijsAdelstraat 144921 BRMade
MaaltijdenExpresBoomstraat 1615038 GRTilburg
De WeverDoctor Deelenlaan 65042 ADTilburg
Slagerij van de ZandeAmer 55032 AZTilburg
De WijngaerdCyclaamstraat 2a4921 JCMade
Slagerij van GilsArkendonk 644907 XPOosterhout
SmaakrijkHeemraadsingel 104944 VDRaamsdonk
Vermeulen CateringHeistraat 254909 BDOosteind
SPAR AertsBurg. Van de Mortelplein 415037 PJTilburg
Stichting Welzijn & Ondersteuning GeertruidenbergVenestraat 184931 BPGeertruidenberg
Overzicht met lokaal georiënteerde aanbieders van thuismaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Drimmelen bezorgen

Bedrijven en organiisaties maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook veel zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen werken ze samen met professionele organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Drimmelen. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak verse maaltijden als extra service. De kids kunnen op die manier een smaakvolle en gezonde maaltijd krijgen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Drimmelen de basis aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, niet te veel zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er Hollandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en bijzondere recepten. Onder andere Bloemkool cordonbleu schotel en Gegrilde groentenmix in saus.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is kinderspel. Optie 1 is ongeveer 30 – 40 minuten op 125 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 tot 12 minuten op 600 – 800 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Drimmelen (warm).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Drimmelen?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel divers. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft effect op de kosten. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,65. Een koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (rond de €5,85. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,55) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,35).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Drimmelen. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Drimmelen?
Via de uitleg op www.drimmelen.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarbij heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Hooge Zwaluwe
 • Lage Zwaluwe
 • Made
 • Wagenberg
 • Terheijden