Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Druten

Meer weten over (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Druten? Aan de hand van deze site lees je een uitgebreide beschrijving. We vertellen je hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Tevens gaan we verder in op de actuele gerechten opties. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Als laatste kunt u ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Surf dan eerst verder naar de meestgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGelderland
GemeenteDruten
PlaatsDruten
Postcode6651
Website gemeentewww.druten.nl
maaltijden-aan-huis-druten

Maaltijden aan huis in huis halen?

Check de huidige aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Druten?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een dagelijkse kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Varkenslapje in jus of Hutspot met runderhachee. In onderstaand blok vind je verschillende groepen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Senioren: 75-plussers bestellen dikwijls thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zijn tegenwoordig erg gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 75-plussers is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen en ook om mentaal gezond te blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet is er een geschikte maaltijd. Denk bijvoorbeeld aaneiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, gemalen, en natriumarm, vetarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: Studie, muziek en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Druten

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Druten dan heb je feitelijk 3 keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk soort gerecht heeft zo zijn voors en tegens. Let goed op de verschillen in aanbod, budget, smaak en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Gewoonlijk 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Zeker praktisch in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
maaltijdservice-ouderen-druten

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder check je een verzameling bekende bezorgers van tafeltje dekje in Druten. Per organisatie verstrekken we informatie als assortiment en vanafprijs. Klik op een aanbieder voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige organisaties van bezorgmaaltijden

In het schema hierna bekijk je een verzameling kleinschalige bezorgservices. Dit kunnen zijn welzijnsorganisaties, cateraars, stichtingen, slagerijen, zorginstellingen. Op deze site vind je ook aanbieders in Gennep, Beuningen en Heumen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
Tafeltje Dekje ElstJasappel 376662 JDElst
BuurtzorgDe Zuiling 86662 ZCElst
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Attent – TertzioBachstraat 296661 CPElst
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
Database met gemeentelijke organisaties van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Druten bezorgen

Bedrijven maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In onderstaand blok behandelen we diverse opties .

 • Kantoren of bedrijfspanden laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als werkgever wil je dan graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentra (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Meestal werken ze samen met grote aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Druten. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf vragen steeds meer om verse maaltijden. De kids kunnen een lekkere en voedzame maaltijd opeten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: groenterijke gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Druten zich aan moeten houden. Tussen de 175 en 200 gram groente, slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je informatie over de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Onder andere Zalmfilet in mosterdsaus of Pannenkoeken met spek.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Dit doe je in circa 30 – 40 minuten op 125 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 tot 12 minuten op 550 – 800 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Druten (voorverwarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Druten?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,60. Een koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (circa €6,25. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,60) en nagerecht (vanaf €1,00).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Druten. Het gaat hier om professionele keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Als laatste bestaan er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Druten?
Op www.druten.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Daarnaast zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Puiflijk
 • Afferden
 • Deest
 • Horssen