Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Duiven

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Duiven? Hieronder verstrekken we alles wat je moet weten. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Evenzeer behandelen we ook de actuele maaltijdopties. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan organisaties vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam er er zijn tientallen verschillende gerechten. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je vragen voor onze medewerkers? Scroll dan eerst naar beneden naar de vragensectie (FAQ). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteDuiven
PlaatsDuiven
Postcode6921
Website gemeentewww.duiven.nl
maaltijden-aan-huis-duiven

Maaltijden aan huis in huis halen?

Bekijk actuele aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Duiven?

Vind jij koken niet leuk? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een lekkere kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het wordt steeds populairder. Kies bijvoorbeeld voor: Hamlapje in jus met stamppot andijvie en Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. In het gedeelte hierna benoemen we meerdere segmenten Nederlanders die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De menu’s bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor de oudere doelgroep is gezond eten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en koolhydraatarm, natriumarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Drukke gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: Studie, sport en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Duiven

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Duiven dan heb je eigenlijk drie opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, kwaliteit en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je bewaart het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Doorgaans per box van 6 gerechten bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Zeker praktisch op het moment dat u geen keuken heeft en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-duiven

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hierna verstrekken we een database met erkende organisaties voor tafeltje dekje in Duiven. Per bezorgservice tref je praktische info zoals aanbod en een prijsindicatie. Klik op een maaltijdvoorziening om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale aanbieders van bezorgmaaltijden

In de volgende tabel bieden we een lijst met gemeentelijke aanbieders. Dit kunnen zijn zorginstellingen, supermarkten, cateraars, welzijnsorganisaties, stichtingen. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Arnhem, Zevenaar en Wageningen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager KerstenPastoriestraat 66921 BXDuiven
BuurtzorgEricaplein 16951 CPDieren
Slagerij van der HorstCallunaplein 406951 CRDieren
Stichting WelcomRaadhuisstraat 36942 BEDidam
Mikado welzijnFuutstraat 506921 WJDuiven
Keurslager VossRijnstraat 106916 BDTolkamer
Maaltijdservice écht lekker etenSaxofoonstraat 186922 KNDuiven
BuurtzorgSpijksedijk 3-180 A6917 ABSpijk
Keurslager TeunissenWilhelminastraat 306942 BMDidam
BuurtzorgScheefkelk 26922 HHDuiven
Database met lokaal georiënteerde organisaties van kant-en-klaar maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Duiven bezorgen

Zakelijke instellingen maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Bedrijven kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als werkgever wil je dan graag attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgcentrums (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In de regel hebben ze een overeenkomst met bekende organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Duiven. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) vragen steeds meer om verse maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en gezonde maaltijd eten als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Duiven zich aan moeten houden. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, voldoende volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en voldoende eiwitten. Op de beschrijving vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit Hollandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Zoals Wrap kip madras of Zalm in dillesaus.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Je warmt dit op in ongeveer 25 – 40 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 12 minuten op 600 – 750 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Duiven (al voorverwarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Duiven?
De prijzen van de gerechten zijn heel divers. Elke leverancier heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn doorwerking op de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,75. Een koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €6,00. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,55) en/of een toetje na (vanaf €1,50).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Duiven. Onder andere cateraars en/of gespecialiseerde keuken waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ook zijn er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Duiven?
Via de info op www.duiven.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Verder zijn er landelijk regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Loo Gld
 • Groessen