Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Eemnes

Oriënteert u zich op verse maaltijden aan huis voor ouderen in Eemnes? Op maaltijdaanhuis.com bieden we alles wat je moet weten. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging werkt, en wie er gebruik van kan maken. Tevens behandelen we ook de huidige type gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje organisaties vergelijken. Tenslotte kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De smaak is echt prima en het staat binnen mum van tijd op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen onze paragraaf met vragen & antwoorden. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioUtrecht
GemeenteEemnes
PlaatsEemnes
Postcode3755
Website gemeentewww.eemnes.nl
maaltijden-aan-huis-eemnes

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Check alle aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Eemnes?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n dagelijkse kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Selecteer bijvoorbeeld: Braadworst in jus of Macaroni-gehakt schotel. In de box hieronder vind je allerlei soorten groepen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden is gezond eten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de werking van hersenen te stimuleren. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden producten ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aanlactosevrij, zoutarm, eiwitrijk, gemalen, en vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Hierdoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Families met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. School, een drukke baan en sport/muziek moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Boodschappen doen en koken lukt dan niet altijd. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Jongvolwassenen: Werk, sport en afspraken met vrienden: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken is soms teveel gevraagd. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Keuzehulp: maaltijdservice Eemnes

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Eemnes dan heb je 3 keuzemogelijkheden: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft zowel voor- als nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om aanbod, kosten, versheid en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Na bezorging zet je het in de vriezer. In de regel elke week 1 keer bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Zeer geschikt wanneer u geen keuken heeft en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-eemnes

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In het schema hierna vind je een weergave van grote aanbieders van tafeltje dekje in Eemnes. Per organisatie bieden we praktische info zoals assortiment en het tarief. Tik op de button van een leverancier voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdservices van opwarmmaaltijden

In de tabel hierna check je een overzicht met lokaal georiënteerde leveranciers. Bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen, supermarkten, slagerijen. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in De Bilt, Bunschoten en Zeist.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De HavenOp de Ree 1613752 GMBunschoten
Welzijn BarneveldNieuwe Markt 63771 CBBarneveld
Restaurant de MeentJohan de Wittlaan 123771 HPBarneveld
Welzijn BarneveldWilhelminastraat 123771 ARBarneveld
Restaurant Het DalzichtDalplein 23762 BPSoest
Maaltijdservice Piepers & PepersStationsplein 66 A3743 KMBaarn
Slagerij PouwSoesterbergsestraat 553768 EBSoest
Keurslagerij de GraafBroerswetering 43752 AMBunschoten-Spakenburg
Keurslager JoostenLangstraat 463771 BGBarneveld
Stichting Welzijn Ouderen SoestMolenstraat 8c3764 TGSoest
Overzicht met plaatselijke organisaties van thuismaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Eemnes bezorgen

Bedrijven en organiisaties kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren en fabrieken bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In een dergelijke situatie wil je uiteraard zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgcentra (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Eemnes. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kinderen kunnen dan een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Probeer het nu zelf: lekkere en voedzame gerechten snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Eemnes aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, natriumarm, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vis of vlees en voldoende eiwitten. Op het etiket vind je voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een gewone ovenmaaltijd kent 3 aspecten. Om te beginnen zijn er de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En ter afsluiting heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt genieten van Typisch Nederlandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Zoals Bami goreng speciaal, kip in satésaus of Kippendijstukjes in satésaus, bami goreng.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 100 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Vaak warm je het op in ongeveer 4 – 10 minuten op 550 – 800 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Eemnes (al voorverwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Eemnes?
De prijzen van de gerechten liggen ver uit elkaar. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,65. Een koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (circa €6,00. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,65) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,35).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Eemnes. We hebben het dan over cateraars en/of gespecialiseerde keuken die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ten derde onderscheiden we nog zorggroepen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Eemnes?
Via de info op www.eemnes.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens zijn er landelijk regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.