Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Eersel

Heeft u belangstelling voor lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Eersel? Hieronder tref je aanvullende details. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Tevens leggen we alles uit over de aanwezige gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteEersel
PlaatsEersel
Postcode5521
Website gemeentewww.eersel.nl
maaltijden-aan-huis-eersel

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Bekijk de lopende aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Eersel?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n lekkere kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en heb je geen grote keuken nodig. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. U kunt denken aan maaltijden als: Glutenvrije spaghetti met courgette en kip & Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes. In de box hieronder vind je voorbeelden van doelgroepen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze gerechten zijn erg voedzaam, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor senioren is een dagelijkse gezonde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen gezond te houden. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en vegetarisch, natriumarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken is dan soms even teveel gevraagd. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Alleenstaanden: Studeren, hobbies en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Eersel

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Eersel dan heb je drie keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. Let goed op de verschillen in de breedte van het assortiment, kosten, herkomst producten en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter per 6 of 12 stuks aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. De oplossing indien het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-eersel

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een overzicht met populaire leveranciers van tafeltje dekje in Eersel. Per bezorgservice vind je praktische info zoals aanbod en de tarieven. Selecteer een maaltijdservice voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige aanbieders van thuismaaltijden

In het schema hieronder tref je een verzameling regionale organisaties. Bijvoorbeeld zorginstellingen, supermarkten, stichtingen, welzijnsorganisaties, slagerijen. Op deze site vind je ook organisaties in Meierijstad, Veldhoven en Cuijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager van den BroekNieuwstraat 20c5521 CMEersel
Catering Just UsNicolaas Beetslaan 175531 TGBladel
ZuidZorg WijkzorgGroeneweg 27c5541 AGReusel
Keurslagerij LaureijsSniederslaan 495531 EHBladel
ZuidZorg WijkzorgGebint 1M5521 WDEersel
ZuidZorg WijkzorgServatiusstraat 6a5512 AJVessem
BuurtzorgVan Dissellaan 35531 BPBladel
Fijn ProeversPostbus 655520 ABEersel
ZuidZorg WijkzorgKloostertuin 25531 HCBladel
RSZK – KempenlandRondweg 255531 AJBladel
Overzicht met lokaal georiënteerde instanties van opwarmmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Eersel bezorgen

Kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In het gedeelte hieronder sommen we enkele voorbeelden op .

 • Kantoren laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorggroepen (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In de regel is dit contractueel geregeld met grote aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Eersel. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Veel thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kids kunnen daardoor een verse en gezonde maaltijd krijgen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan voorheen. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Eersel zich aan moeten houden. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vis of vlees en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een gewone ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste hebben we de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En als laatste heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er oer-Hollandse gerechten, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Bloemkool met rundvlees schotel & Raapstelen stamppot.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is kinderspel. Je plaatst het gerecht ongeveer 25 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Meestal verwarm je het in circa 6 tot 12 minuten op 550 – 800 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Eersel (reeds verwarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Eersel?
De prijzen van de verschillende maaltijden variëren nogal. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm beïnvloedt de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,60. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (om en nabij de €6,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,55) en dessert (vanaf €0,90).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Daarnaast kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Eersel. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tevens is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Eersel?
Via www.eersel.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarbij zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Duizel
 • Steensel
 • Wintelre
 • Vessem
 • Knegsel