Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijden aan huis Espel

Steeds meer senioren maken er gebruik van: maaltijden aan huis in Espel. De reden daarvoor? Tegenwoordig bieden leveranciers meer verschillende verse maaltijden aan. Daarnaast worden de gerechten koelvers bezorgd. De maaltijden zijn ook nog eens in mum van tijd klaar. Daarbovenop hebt u niet te maken met vaste contracten. Zoveel mogelijk zelfstandig blijven doen maar kan koken soms lastig zijn? Door middel van de maaltijdservice, oftewel warme maaltijden aan huis in Espel, kunt u elke dag gezond en lekker eten. In mum van tijd bereidt u iets lekkers zoals Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes en Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen. Populaire maaltijdvoorzieningen zijn die van onder meer Albert Heijn en natuurlijk Budget meals. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Lees vlug verder voor de eersteklas leveranciers van maaltijdbezorging.

Vindt u de prijzen van warm eten bezorgen aan de hoge kant? Een seniorenmaaltijd scoort u al vanaf €5,00. Goed om te weten: koop eerst een slim proefpakket. Op die manier ontvangt u zomaar vier warme kant en klaar maaltijden bezorgd voor maar 16 euro. Profiteer nu zelf van een bezorgmaaltijd aan huis in Espel. Gevarieerde plates, met minder zout en kruiden maar wel met vlees en groenten (vega indien gewenst). Dag- koel- of vriesvers bezorgd.

* Advies: → Structuur en gemak brengen (bezorgmaaltijden) in het leven van uw ouders of andere familie? Bekijk alle Tafeltje Dekje aanbieders of bezoek dan inhoud over Koelverse maaltijd.

Voordelen van maaltijden aan huis in Espel

 • U warmt het op als het u schikt
 • Past bij uw dieetwensen (bijv. lactosevrij)
 • De maaltijden kunnen rechtstreeks de oven/magnetron in
 • Persoonlijk contact staat op nummer 1
 • Voldoende mogelijkheden: van witlof tot nasi goreng

Dit zijn veelgehoorde pluspunten. Alleen de keuze is zo enorm. In ons overzicht hieronder maakt u kennis met populaire aanbieders. Allen zijn ze gespecialiseerd in maaltijdbezorging aan huis bij ouderen en senioren. Waar moet je op letten bij het selecteren van een organisatie? Wees bedacht op zaken als veelzijdigheid van het menu, eventuele bezorgkosten, en natuurlijk kwaliteit. Bestel vandaag, en u kunt morgen al genieten van onder andere Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel en Pastaschotel: kip met broccoli. Of ga ook voor gezonde gerechten zoals Zuurkoolschotel verse maaltijd. Grote landelijke organisaties zijn Buitendijk maaltijden of Eet Gemak. Er bestaan nog tientallen meer lokale verstrekkers van warm eten aan huis voor ouderen.

maaltijden aan huis Espel

aanvragen maaltijd

Maaltijdbezorging Espel

maaltijdbezorging in Espel

Voor 70-plussers is een gerecht klaarzetten vaak een probleem. Met name voor alleenstaande 65-plussers. Inkopen doen in het winkelcentrum is niet meer vanzelfsprekend. Zodoende is maaltijdbezorging in Espel een mooie oplossing. De maaltijdservice bezorgt wekelijks de meest gezonde menu’s. Het staat binnen een paar minuten op tafel. Veel ouderen zijn hierdoor weer een stuk zelfstandiger. Erkende verzorgers van magnetronmaaltijden zijn:

 • Ding Dong heeft ook een boodschappen bezorgservice.
 • Bij Lekkerthuis.nl geen afnameverplichting of abonnementen.
 • Apetito houdt rekening met de Schijf van Vijf producten.
 • Foodconnect proefpakket: 2 maaltijden voor € 10.
 • Via Maaltijdservice.nl bestel je zoutarm, eiwitrijk of gemalen.
 • Bezorging door heel Nederland bij Uitgekookt (Van Marle).
 • Eet Smakelijk, Kook jij of ik, kantenklaarmaaltijden.nl en Jumbo zijn ook nog goede alternatieven.

Welke organisaties kunnen warm eten in Espel bezorgen?

Meer weten over het comfort van warm eten laten bezorgen? Tienduizenden senioren maken al gebruik van warm eten bezorgen. Maak vandaag de keuze voor maaltijdbezorging in Flevoland! Vergeet de dure abonnement, veelzijdige gerechten en ‘t doen amper onder voor een “echte” maaltijd. Door een maaltijd aan huis in Espel kunnen senioren weer genieten van meer zelfstandigheid. Ouderen bereiden zelf voedzame diepvriesmaaltijden. Zo’n gerecht kunt u aanpassen aan uw persoonlijke eetpatroon, bijv. een dieet als Diverticulitis PDS dieet. Goed om te weten: warm eten aan huis bezorgen zien we veelvuldig terug bij zorghuizen of in revalidatieprojecten.

Ook sociale controle is belangrijk
Is uw pa of ma alleenstaand? Ouderen vinden het prettig als iemand even langskomt. Een goede relatie met de klant is van groot belang voor maaltijdvoorzieningen. Mocht er iets bijzonders zijn, dan wordt dit doorgegeven aan een contactpersoon. De verzorgers van warme maaltijden aan huis zijn betrokken. Een vernieuwd voedingspatroon? Zo’n verzorgers van maaltijdbezorging zijn geweldig handig! Andere plaatsen voor bezorging: Maaltijden aan huis Oudekapelle

Erg divers aanbod gerechten

Slechts 10 minuten in de over

Door iedereen te gebruiken

Een bestelling plaatst u gemakkelijk online

De meningen over maaltijdbezorging in de buurt van Flevoland
3.9

Recensie over maaltijden aan huis in Espel

Steeds meer ouderen ontdekken de maaltijd aan huis. Wat zijn hun meningen? Gerda (56) is goed te spreken over maaltijdbezorging aan huis voor ouderen. “Vorig jaar kwam ik op het idee een proefpakket te bestellen bij Lekker Thuis. Een mooie aanbieding, ik koos voor Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel, Kerriesoep en volgens mij Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen. Heerlijk! Dit was voor mij de bevestiging die ik nodig had. Het past bovendien perfect bij mijn Paleo dieet. Soms maken de bezorgers zelfs een praatje. Wat we zelf nog moet doen? De oven / magnetron bedienen.

Jay (50) maakt zijn moeder vaak blij met warm eten aan huis. “De dagelijkse boodschappen kopen in de winkel is moeilijk. Ook koken is lastig voor haar.Een optie die langs kwam was de service van Apetito. Warme maaltijden aan huis in Espel voor om en nabij €6 per maaltijd. Een prima deal, zeker gezien de kwaliteit. Wat je beslist eens moet proberen zijn Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat en/of Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst. Probeer maaltijdbezorging zelf maar uit.”.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)