Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijden aan huis Friens

Het is hartstikke populair: maaltijden aan huis in Friens. Hoe dat mogelijk is? De laatste tijd heeft u de keuze uit veel verse maaltijden. Daarnaast zien we dat het tegenwoordig gratis wordt afgeleverd. De maaltijden zijn ook nog eens in mum van tijd klaar. U zit niet vast aan dure contracten of abonnementen. Zelfstandig wonen maar kan koken soms lastig zijn? Geholpen door de maaltijdservice, oftewel warme maaltijden aan huis in Friens, wordt koken weer een feest. Geniet bijvoorbeeld van Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of een gerecht als Spaghetti bolognese. Online bestellen kunt u bijvoorbeeld doen bij Willem & Drees en niet te vergeten Handgraaf maaltijden. Lokale slagers of bakkers doen dit soms ook. In het onderstaande overzicht treft u enkele top-aanbieders van maaltijdbezorging.

De prijzen van warm eten bezorgen kunt u gunstig noemen. Een seniorenmaaltijd scoort u al vanaf €3,00. Tip: ga in het begin altijd voor een aantrekkelijk proefpakket. Zodoende krijgt u maar liefst twee warme kant en klaar maaltijden tegen een bedrag van zo’n 12 euro. Kijk of het iets voor u is: een bezorgmaaltijd aan huis in Friens. Fantastische avondmaaltijden, met voldoende afwisseling en een goed stuk vlees of vis. Dag- koel- of vriesvers bezorgd.

* Advies: → Wilt u ook bezorgmaaltijden voor uw ouders of kennissen? Vergelijk online alle Tafeltje Dekje aanbieders of bezoek de pagina over Ovenmaaltijd.

5 betekenisvolle argumenten vóór maaltijden aan huis in Friens

 • U kunt weer eten wanneer u dat zelf past
 • Let altijd op uw diëten en allergieën (denk aan lactosevrij)
 • Geen lastige instructies, alles meteen de magnetron in
 • Attente chauffeurs en bezorgers
 • Ruime keuze: van stamppot tot babi pangang

Voldoende voordelen. Alleen de keuze is zo enorm. Hieronder vindt u de belangrijkste organisaties. Allen zijn ze gespecialiseerd in maaltijdbezorging aan huis bij senioren/bejaarden/ouderen. Waar moet je op letten bij het selecteren van een organisatie? Check altijd variërende aanbod, prijs per gerecht, en beoordelingen van andere ouderen. Kies minimaal 3 gerechten, wat u de mogelijkheid verschaft deze week al te eten van Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie en Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Of smul van een heerlijk diner als Shoarma verse maaltijd. Probeer het uit bij bedrijven als Lidl en uiteraard Hoogvliet. Daarnaast zijn er nog vele aanbieders van warm eten aan huis voor ouderen.

maaltijden aan huis Friens

aanvragen maaltijd

Maaltijdbezorging Friens

maaltijdbezorging in Friens

Voor mensen op leeftijd is het prepareren van een maaltijd regelmatig onmogelijk. Met name voor alleenstaande 65-plussers. “Even” de wekelijkse boodschappen doen is niet meer vanzelfsprekend. Zodoende is maaltijdbezorging in Friens een geweldige service. De maaltijdservice voorziet u iedere week van gevarieerde gerechten. In slechts enkele minuten (oven) klaar. Het maakt uw leven een stukje gemakkelijker. Voorbeelden van betrouwbare aanbieders van kant en klaar maaltijden zijn:

 • De bezorgers van Ding Dong houden direct een oogje in het zeil.
 • De maaltijden van Lekkerthuis.nl bestel je ook telefonisch (gratis nummer).
 • Apetito bezorgd maaltijden op elke lokatie.
 • Foodconnect proefpakket: 2 maaltijden voor € 10.
 • Eenvoudig online bestellen en betalen op Maaltijdservice.nl.
 • Elke week 24 nieuwe gerechten bij Uitgekookt (Van Marle).
 • Kook jij of ik, Thuisafgehaald, Mathijs Maaltijdbox en Hoogvliet kunnen in specifieke gevallen ook voldoen.

Wie kan bij mij warm eten in Friens bezorgen?

Profiteren van de kwaliteit van warm eten laten bezorgen? Vele ouderen genieten al van warm eten bezorgen. Het is ook al jaren populair in de regio van Friesland! Je hebt zelf de regie in handen, grote porties en over de smaak niets dan goeds. Geholpen door een maaltijd aan huis in Friens zijn ouderen minder gebonden aan kinderen of kennissen. U bereidt helemaal zelf diverse diepvriesmaaltijden. Het warme eten rijmt met uw voedingspatroon. Misschien volgt u een dieet zoals Fat Loss 4 Idiots dieet. Verder: warm eten aan huis bezorgen us regelmatig te vinden in zorgboerderijen en ook zelfstandige woonhulp.

Ook sociale controle is belangrijk
Woont uw vader of moeder alleen? Af en toe bezoek aan huis is altijd prettig. Een goede relatie met de klant staat hoog op de agenda bij maaltijdvoorzieningen. Ook op het gebied van sociale controle: iets opmerkelijks, dan zal iemand binnen de familie op de hoogte gebracht worden. De verstrekkers van warme maaltijden aan huis gaan alleen voor het allerbeste. Een nieuwe levensstijl of dieet? Een lokale verzorgers van maaltijdbezorging denken met u mee! Andere plaatsen voor bezorging: Maaltijden aan huis Pellenberg

Tientallen gerechten

Houdt een hoop tijd over

Perfect voor gezinnen

Eenvoudige webshop

De eenvoud van maaltijdbezorging in de regio Friesland
4.7

Recensie over maaltijden aan huis in Friens

Senioren moeten steeds langer zelfstandig wonen en gebruiken een maaltijd aan huis. Wat zijn hun meningen? Truus (84) is meer dan gelukkig met maaltijdbezorging aan huis voor ouderen. “Een tijdje geleden nam ik een proefpakket bij Lekker Thuis. Het waren 3 gerechten geloof ik: Kip, sperziebonen, aardappelpuree, Nasi babi pangang en volgens mij Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook. Drie goede maaltijden! Iedere week kan ik mijn gerechten doorgeven. Het houdt rekening met mijn Robert Schoemacher dieet. Af en toe komt de bezorger eventjes binnen. Af en toe pakken ze de dozen zelfs voor ons uit.

Jimmy (37) vind vers warm eten voor zijn moeder erg belangrijk. “Ze kan niet niet meer naar de supermarkt. Ze mochten hierbij best wat medewerking krijgen. Recentelijk vond ik een prijsactie van Vers Voor Thuis. Warme maaltijden aan huis in Friens voor minder dan €5,75 per recept. Prima maaltijden voor een schappelijke prijs. Aanraders zijn dan wel Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen of Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen. Maaltijdbezorging is gewoon een aanrader!”.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)