Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijden aan huis Leeuwarden

Steeds meer senioren maken er gebruik van: maaltijden aan huis in Leeuwarden. Waarom? De laatste tijd wordt het aanbod met thuismaaltijden steeds groter. Koelverse bezorging is een andere belangrijke reden. De maaltijden zijn ook nog eens in mum van tijd klaar. Daarbovenop hebt u niet te maken met vaste contracten. Bent u alleenstaand en wordt koken toch een probleem? Met de maaltijdservice, oftewel warme maaltijden aan huis in Leeuwarden, wordt koken weer een feest. Lekker smullen van onder andere Kip Andorra of iets lekkers als Bami goreng. Vertrouwde bedrijven zijn onder meer Jumbo en niet te vergeten Kook jij of ik. Natuurlijk zijn er regionaal nog meer bedrijven. Lees vlug verder voor de eersteklas leveranciers van maaltijdbezorging.

Het bestellen van warm eten bezorgen is goedkoop. U koopt een kant-en-klaar maaltijd al vanaf €2,75. Vaak kan je het eerst proberen met een aantrekkelijk proefpakket. Dit verschaft u vaak ongeveer 6 warme kant en klaar maaltijden tegen lagen kosten bezorgd voor +/- 13,5 euro. Laat deze kans niet liggen en koop een bezorgmaaltijd aan huis in Leeuwarden. Super-Gezonde maaltijden, met minder zout en kruiden maar wel met superverse ingrediënten. Gekookt door een vakkundige chef.

* Hint: → Biedt het echt een uitkomst: die bezorgmaaltijden voor senioren en zelfstandige bejaarden? Scroll verder voor een volledig Tafeltje Dekje overzicht of ga meteen door naar Magnetronmaaltijd.

Waarom senioren houden van maaltijden aan huis in Leeuwarden

 • 100% zelfstandig, u eet wanneer u dat wil
 • Stemt uw maaltijden af op uw diëten (zoals glutenvrij)
 • Op te warmen in magnetron, oven of in de pan
 • Laat de maaltijden op gekoelde wijze bezorgen
 • De meest veelzijdige menu’s

Een enorm gemak, dat mag duidelijk zijn. Op basis waarvan kunt u een geschikte leverancier kiezen? In de tabel hieronder maakt u kennis met populaire aanbieders. Allen zijn ze gespecialiseerd in maaltijdbezorging aan huis bij senioren/bejaarden/ouderen. Met welke aspecten moet je rekening houden bij het afwegen van vers-maaltijd bedrijven? Denk bijvoorbeeld aan de maaltijden, het kostenplaatje, en het keurmerk. Koop direct proefmaaltijden en u kunt morgen al genieten van onder andere Viergroentenstamppot, gehaktbal of juist Macaroni-gehakt schotel. Of haal de chef in huis met maaltijden als Varkenshaas maaltijd. Bekende aanbieders zijn Maaltijdservice.nl en ook MyCooks. Of via een van de vele andere leveranciers van warm eten aan huis voor ouderen.

maaltijden aan huis Leeuwarden

aanvragen maaltijd

Maaltijdbezorging Leeuwarden

maaltijdbezorging in Leeuwarden

Voor senioren en bejaarden is het prepareren van een maaltijd soms moeilijk. Met name voor alleenstaande 65-plussers. Ook het bezoeken van de supermarkt is niet altijd mogelijk. Derhalve is maaltijdbezorging in Leeuwarden een geweldige service. De maaltijdservice bezorgt wekelijks de meest gezonde menu’s. Het staat binnen een paar minuten op tafel. U heeft er geen omkijken meer naar! Betrouwbare leveranciers van kant en klaar maaltijden zijn:

 • Ding Dong biedt de handige Mealbutler.
 • De maaltijden van Lekkerthuis.nl bestel je ook telefonisch (gratis nummer).
 • Via Apetito haal je echt kwaliteit in huis.
 • Foodconnect biedt de persoonlijke menukaart.
 • Maaltijdservice.nl biedt meer dan 70 gerechten aan.
 • Verse en gezonde kant-en-klaar maaltijden bij Uitgekookt (Van Marle).
 • Mathijs Maaltijdbox, Marley Spoon, Hoogvliet en Aldi bieden ook goede oplossingen.

Welke organisaties kunnen warm eten in Leeuwarden bezorgen?

Enthousiast geworden over de service van warm eten laten bezorgen? Zelfstandig wonen wordt weer mogelijk door warm eten bezorgen. Er zijn tientallen klanten in de buurt van Friesland! Geen complexe contracten, keuze uit honderden gerechten en de smaak is geweldig. Dankzij een maaltijd aan huis in Leeuwarden hebben bejaarden meer flexibiliteit en zelfvertrouwen. Ouderen bereiden zelf heerlijke diepvriesmaaltijden. Uw bestelling past aan aan op uw levensstijl. Denk aan diëten als 4 Dagen dieet. Let op: warm eten aan huis bezorgen us regelmatig te vinden in verzorgingshuizen en ook zorgcentra.

Persoonlijk contact met de bezorger
Is uw vader of moeder alleenstaand? Af en toe bezoek aan huis is altijd prettig. Een vast gezicht die de maaltijden bezorgt, dat is een belangrijk speerpunt onder maaltijdvoorzieningen. Indien er iets aan de hand is, dan wordt hiervan direct melding gemaakt. De aanbieders van warme maaltijden aan huis zijn betrokken. Begonnen met een bepaald dieet? De aanbieders van maaltijdbezorging maken uw leven gemakkelijker! Misschien ook relevantie: Maaltijden aan huis Tilleur

Voedzame afwisselende maaltijden

Geen ingewikkelde recepten

Past bij uw eisen

Bezorgd wanneer u wilt

Een beeld over maaltijdbezorging in en rondom Friesland
4.2

Beoordeling van maaltijden aan huis in Leeuwarden

Meer en meer senioren profiteren van de maaltijd aan huis. Hoe ervaren zij dit? Erica (86) is meer dan gelukkig met maaltijdbezorging aan huis voor ouderen. “Onlangs zag ik in de krant een proefpakket van Maaltijdenexpres. Een mooie aanbieding, ik koos voor Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree, Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes en volgens mij Broccoli kaassaus. Gewoon lekkere gerechten! Toen zag ik in hoe gemakkelijk het is. Het past helemaal bij mijn Langzaamaan dieet. Mijn man kan het goed vinden met de bezorger. Wij hoeven het alleen nog maar op te warmen.

Ruben (33) merkt dat zijn ouders weer zelfstandiger zijn dankzij warm eten aan huis. “Even naar de supermarkt gaan zit er niet meer altijd in. Ouderen kunnen niet dagelijks zelf koken. Ik was blij toen ik de service zag van Maaltijd service. Warme maaltijden aan huis in Leeuwarden voor om en nabij €6 per menu. Prima maaltijden voor een schappelijke prijs. Menu’s die echt lekker zijn, zijn Lamsvlees in saus en Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem. Een geweldig concept, dat maaltijdbezorging.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)