Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Gemert-Bakel

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Gemert-Bakel? Op maaltijdaanhuis.com verstrekken we meer informatie. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Eveneens leggen we alles uit over de diverse maaltijd-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan organisaties vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen en het assortiment is gigantische groot. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteGemert-Bakel
PlaatsGemert-Bakel
Postcode5421
Website gemeentewww.gemert-bakel.nl
maaltijden-aan-huis-gemert-bakel

Maaltijden aan huis in huis halen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Gemert-Bakel?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n verse kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Stamppot koolraap met appel & Verse fruitsalade. In de volgende paragraaf benoemen we diverse groepen mensen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze kant-en-klaar producten zijn super gezond, zijn niet zo zout en vet en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden is gezond eten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen en ook om mentaal gezond te blijven. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij, en koolhydraatarm, vegetarisch, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Families: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies, sporten en studeren vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Afgestudeerden: Een drukke baan, hobbies en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken lukt vaak gewoon niet. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Keuzehulp: maaltijdservice Gemert-Bakel

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Gemert-Bakel dan heb je drie opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. Zo verschillen de op het gebied van: de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, bewaaradviezen en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaliter om de week afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Erg handig wanneer u niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-gemert-bakel

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hierna check je een database met bekende aanbieders van tafeltje dekje in Gemert-Bakel. Per bezorgservice bekijk je praktische info zoals het type maaltijden en vanafprijs. Klik op de knop van een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van opwarmmaaltijden

In de tabel hierna vind je een database met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Onder andere slagerijen, welzijnsorganisaties, cateraars, zorginstellingen, stichtingen. Op dit platform vind je ook aanbieders in Grave, Landerd en Zaltbommel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR Maas-BrouwersDiederikstraat 25421 EWGemert
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
Stichting Welzijn Ouderen CuijkZwaanstraat 75431 BPCuijk
Keurslager JansenNieuwstraat 475421 KNGemert
Zorgverlening de LeijgraafSchakelplein 135408 AWVolkel
Keurslager van ExelKerkstraat 115427 BABoekel
Manders MaaltijdenHoge Randweg 15408 NAVolkel
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
ONS WelzijnBurgtstraat 345427 AJBoekel
Database met kleinschalige organisaties van thuismaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Gemert-Bakel bezorgen

Bedrijven en kantoren hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok behandelen we diverse opties .

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Gemert-Bakel. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • De grotere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kids kunnen zodoende een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Gemert-Bakel specifiek aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een reguliere ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Zo zijn er oer-Hollandse gerechten, gerechten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Bijvoorbeeld Kip in roomsaus & Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 25 minuten op 125 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan zet je gewoon de magnetron aan. Normaal gesproken lukt dat al in 4 – 10 minuten op 600 – 800 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Gemert-Bakel (al opgewarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Gemert-Bakel?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke bezorgservice heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,55. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €6,45. Voor een warme levering (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je ook een voor- en nagerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,30) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Verder is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Gemert-Bakel. Het gaat hier om professionele keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tevens zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Gemert-Bakel?
Op de website www.gemert-bakel.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarnaast zijn er landelijk regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • De Rips
 • Milheeze
 • Bakel
 • De Mortel
 • Elsendorp
 • Handel
 • Gemert