Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Goes

Bent u op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Goes? Aan de hand van deze site tref je meer informatie. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Tevens vertellen we meer over de beschikbare soorten maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar instellingen vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen en er is heel veel variatie in het aanbod. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je nog brandende vragen? Scroll dan eerst naar beneden naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZeeland
GemeenteGoes
PlaatsGoes
Postcode4461
Website gemeentewww.goes.nl
maaltijden-aan-huis-goes

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Bekijk actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Goes?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Selecteer bijvoorbeeld: Hutspot, hachee & Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. In het gedeelte hierna beschrijven we enkele voorbeelden van groepen mensen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Ouderen: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om het geheugen op peil te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. Typische voorbeelden zijn zoutarm, eiwitrijk, lactosevrij, glutenvrij, en vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan soms even teveel gevraagd. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: School, werken, hobbies en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is vaak geen optie. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Goes

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Goes dan heb je feitelijk 3 varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, financiën, houdbaarheid en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaal wekelijks of om de week aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst indien het koken niet meer gaat en wanneer opwarmen ook niet gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-goes

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hierna verstrekken we een overzicht met populaire keukens voor tafeltje dekje in Goes. Per organisatie bieden we details als assortiment en de kosten. Druk op de knop van een bezorgservice voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale leveranciers van opwarmmaaltijden

Hierna check je een overzicht met kleinschalige bedrijven. Dat zijn bijv. stichtingen, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op dit platform vind je ook aanbieders in Reimerswaal, Borsele en Veere.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Maaltijdvoorziening op TholenHollandiaplein 14461 GTGoes
SPAR MaaltijdserviceVeerweg 48 A4471 NCWolphaartsdijk
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
Zorggroep Ter WeelBeukenstraat 1904462 CBGoes
Slagerij MolOostwal 24461 JTGoes
BuurtzorgDorpsstraat 15 A4451 BAHeinkenszand
BuurtzorgDe Horst 2364461 WZGoes
SVRZ – De KraayertDeltastraat 24456 BBLewedorp
Maaltijdservice VisWeidezicht 724462 VMGoes
SVRZ – Ter ValckeLouise de Colignylaan 24461 SPGoes
Opsomming met plaatselijke aanbieders van senioren maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Goes bezorgen

Bedrijven en organiisaties maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Bedrijven kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er nog even door vergaderd moet worden. In een dergelijke situatie wil je uiteraard zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook veel zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal is dit contractueel geregeld met grote leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Goes. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) vragen steeds meer om verse maaltijden. De kinderen kunnen dan een smakelijke en gezonde maaltijd opeten als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Goes specifiek aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en voldoende eiwitten. Op de omdoos staat vaak meer info over de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een gemiddelde ovenmaaltijd kent 3 aspecten. Als eerste hebben we de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er Hollandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en inspirerende recepten. Denk aan Tortellini gevuld met kaas of Couscous, kip, mergueze worst.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Optie 1 is ongeveer 25 – 40 minuten op 100 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 6 tot 12 minuten op 500 – 650 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Goes (reeds verwarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Goes?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke maaltijdbezorger werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,50. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €5,75. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,45) en nagerecht (vanaf €1,30).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Daarnaast is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Goes. Onder andere professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tevens is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Goes?
Via de uitleg op www.goes.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Verder zijn er mogelijkheden via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Wilhelminadorp
 • Kattendijke
 • s-Heer Hendrikskinderen
 • Wolphaartsdijk
 • s-Heer Arendskerke