Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Haaren

Zoekt u aanbieders van (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Haaren? Via deze website verstrekken we relevante info. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Eveneens behandelen we ook de actuele gerechten opties. Je kan ook snel verder gaan naar instellingen vergelijken. Daarbij kunt u ook bedrijfsmaaltijden bekijken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Probeer dan eerst te zoeken binnen onze paragraaf met vragen & antwoorden. Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteHaaren
PlaatsHaaren
Postcode5076
Website gemeentewww.haaren.nl
maaltijden-aan-huis-haaren

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Check de lopende aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Haaren?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een gezonde kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Rabarbercompote en Kip kerrie ananas met risotto. Hieronder benoemen we heel uiteenlopende groepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Ouderen: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze gerechten zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, en koolhydraatarm, natriumarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Jonge gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. School, een drukke baan en sport/muziek moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: School, werken, muziek en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken kan dan vaak lastig zijn. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Haaren

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Haaren dan bestaan er drie opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over aantal maaltijden, onkosten, bewaaradviezen en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Dikwijls 2 of 3 keer per maand op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Zeer geschikt in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-haaren

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In de tabel hierna vind je een database met professionele keukens voor tafeltje dekje in Haaren. Per aanbieder vind je details als het huidige assortiment en een prijsindicatie. Druk op de knop van een instantie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige organisaties van kant-en-klaar maaltijden

In de volgende tabel tref je een lijst met kleinschalige maaltijdservices. Onder andere welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen, cateraars, supermarkten. Elders op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Tilburg, Oisterwijk en Drimmelen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager van HoofKreitenmolenstraat 275071 BAUdenhout
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
Keurslager van StrienHoofdstraat 645109 ADs Gravenmoer
Keurslager LaureijsDorpsplein 245094 GJLage Mierde
Maaltijd Service de HilverGelderstraat 275081 AAHilvarenbeek
ThebeKerkstraat 45051 LBGoirle
Joris Zorg – VestakkerGanzeakkers 55091 CRMiddelbeers
Slagerij La CucinaGemullehoekenweg 55061 MAOisterwijk
SPAR MaaltijdserviceEuropaplein 455101 VWDongen
ZuidZorg WijkzorgDoornboomstraat 345091 CBOost- West- en Middelbee
Database met lokaal georiënteerde bedrijven van thuismaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Haaren bezorgen

Zakelijke instellingen hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hierna behandelen we diverse opties .

 • Kantoren kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook verzorgingslocaties (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak maken zij hiervoor afspraken met populaire organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Haaren. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Veel thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kids kunnen zodoende een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: groenterijke gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Haaren aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket op de verpakking staat meestal een tabel met de precieze voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent 3 aspecten. Als eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Denk aan Spaghettischotel bolognese en Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Dit kan in ongeveer 30 minuten op 110 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 6 tot 12 minuten op 550 – 800 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Haaren (opgewarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Haaren?
De prijzen van de gerechten kunnen enorm verschillen. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,60. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (gemiddeld €5,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,75) en/of een toetje na (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Daarnaast kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Haaren. Het gaat hier om grote keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Daarnaast zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Haaren?
Aan de hand van www.haaren.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarbij zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Esch
 • Helvoirt
 • Biezenmortel