Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Heemskerk

Op zoek naar leveranciers van (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Heemskerk? Via deze website tref je alles wat je moet weten. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Daarbij gaan we dieper in op de diverse type maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook bedrijven vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Kom je er nog niet helemaal uit? Scroll dan eerst naar beneden naar de FAQ (populaire vragen). Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Holland
GemeenteHeemskerk
PlaatsHeemskerk
Postcode1964
Website gemeentewww.heemskerk.nl
maaltijden-aan-huis-heemskerk

Maaltijden aan huis in huis halen?

Check alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Heemskerk?

Ben jij geen goede kok? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een smaakvolle kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Selecteer bijvoorbeeld: Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst en Gebonden kerriesoep. In het gedeelte hierna tref je allerlei soorten groepen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Senioren: Ouderen krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Via speciale seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze kant-en-klaar producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en kan men eenvoudig opwarmen. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, en vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Drukke gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Studie, werk en hobby’s hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Afgestudeerden: Studie, hobbies en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere avond voor jezelf koken zit er dan soms gewoon niet in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Heemskerk

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Heemskerk dan zijn er in feite drie opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke vorm heeft zo zijn voors en tegens. We vertellen je hieronder meer over aanbod, prijzen, bewaaradviezen en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Doorgaans elke week 1 keer aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Erg handig op het moment dat u niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-heemskerk

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In de tabel hierna bieden we een overzicht met landelijke leveranciers van tafeltje dekje in Heemskerk. Per bedrijf tref je specificaties zoals aanbod en een prijsindicatie. Klik op de knop van een instantie voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bedrijven van opwarmmaaltijden

Hierna vind je een opsomming van lokale maaltijdvoorzieningen. Voorbeelden zijn zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, supermarkten, stichtingen. Op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Uitgeest, Beverwijk en Heiloo.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Viva! – WesterheemWesterheem 901964 EJHeemskerk
Keurslager van HaasterSter Bastion 421991 PNVelserbroek
VersmenuL.Springerstraat 161992 BWVelserbroek
Slagerij GroenendaalCepheusstraat 311973 VRIJmuiden
Viva! – WaterrijckLessestraat 81966 SGHeemskerk
ViVa! – MeerstateMozartstraat 911962 ABHeemskerk
BuurtzorgTrompstraat 1531972 ADIJmuiden
Viva! – Sint AgnesZamenhof 651962 GAHeemskerk
BuurtzorgDriehuizerkerkweg 1131985 HBDriehuis
BuurtzorgRijksstraatweg 113 A1969 LDHeemskerk
Overzicht met regionale bedrijven van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Heemskerk bezorgen

Bedrijven maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In het gedeelte hieronder vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak hebben ze afspraken gemaakt met erkende leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Heemskerk. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kids kunnen zo een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Heemskerk in de regel aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket vind je voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een doorsnee-ovenmaalltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En als laatste heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit typische Hollandse recepten, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. O.a. Procureur lapje met prei a la crème en aardappel of Rundvlees in basilicumsaus.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa een half uur op 125 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Opwarmen gaat in zo’n 5 – 10 minuten op 600 – 850 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Heemskerk (al opgewarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Heemskerk?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke maaltijdbezorger werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest beïnvloedt de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,50. Zo’n koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (circa €6,25. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,35) en nagerecht (vanaf €1,15).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Daarnaast heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Heemskerk. Het gaat hier om speciaal ingerichte keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ook hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Heemskerk?
Via de info op www.heemskerk.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Tevens zijn er landelijk regelingen vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.