Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Heerde

Wilt u graag lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Heerde? Hieronder bieden we een uitgebreide beschrijving. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer vertellen we meer over de actuele type maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar organisaties vergelijken. Tenslotte kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het geheel smaakt er lekker en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Check dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteHeerde
PlaatsHeerde
Postcode8181
Website gemeentewww.heerde.nl
maaltijden-aan-huis-heerde

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Heerde?

Ben jij geen goede kok? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een verse kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Denk dan aan gerechten als: Spek pannenkoek & Kip kantonees, rijstmix. In onderstaand blok check je enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Senioren laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Aan de hand van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor senioren zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, en diabetes, koolhydraatarm, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel gemak.
 • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies, sporten en studeren vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: Werk, school, de fitness en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Zorgen voor gezond eten is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Heerde

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Heerde dan heb je 3 keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type gerecht heeft zowel voor- als nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, onkosten, houdbaarheid en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaal per 6 of 12 stuks bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Erg handig op het moment dat u geen keuken heeft en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-heerde

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hieronder tref je een database met grote bezorgers van tafeltje dekje in Heerde. Per bezorgservice verstrekken we details als aanbod en de kosten. Tik op de button van een leverancier voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde leveranciers van opwarmmaaltijden

In het schema hierna verstrekken we een lijst met regionale instanties. Bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen, cateraars, slagerijen. Elders op deze website vind je ook organisaties in Raalte, Epe en Elburg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Brinkhoven – BrinkerhoekBrinkhoven 18181 DBHeerde
Maaltijdservice Gewoon LekkerSprengenweg 328181 NNHeerde
Oude KeukenZwartekolk 108191 TKWapenveld
Tafeltje Dekje VHDVosbergerweg 298181 JKHeerde
FeesthapjeBonenburgerlaan 288181 HGHeerde
Keurslager KroonDorpsstraat 798171 BNVaassen
Keurslager uit de BoschDorpsstraat 208181 HRHeerde
BuurtzorgMolenstraat 158171 CEVaassen
Slagerij NooteboomZuppeldseweg 88181 NHHeerde
Het FruithuisDorpsstraat 238181 HLHeerde
Database met gemeentelijke bedrijven van senioren maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Heerde bezorgen

Zakelijke instellingen kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Onderstaand behandelen we diverse opties .

 • Kantoren of bedrijfspanden maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als werkgever wil je dan graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook veel zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Dikwijls maken zij hiervoor afspraken met populaire bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Heerde. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Veel thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kids kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Heerde de basis aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos staat vaak meer info over de voedingswaarden en toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Om te beginnen hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Ten derde heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Bijv. Gegrilde paprika & Witlof a la creme.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Je plaatst het gerecht ongeveer 25 minuten op 110 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 550 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Heerde (verwarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Heerde?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren lopen flink uiteen. Elke service heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,75. Een koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (rond de €5,85. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je een complete maaltijd? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,55) en dessert (vanaf €1,30).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Heerde. Voorbeelden zijn grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Heerde?
Via de uitleg op www.heerde.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Veessen
 • Vorchten
 • Wapenveld