Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Hellevoetsluis

Oriënteert u zich op verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hellevoetsluis? Via onze site bekijk je meer informatie. We vertellen je hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij leggen we alles uit over de actuele type maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar bedrijven vergelijken. Als laatste kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Surf dan eerst verder naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteHellevoetsluis
PlaatsHellevoetsluis
Postcode3221
Website gemeentewww.hellevoetsluis.nl
maaltijden-aan-huis-hellevoetsluis

Maaltijden aan huis uitproberen?

Bekijk alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Hellevoetsluis?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een lekkere kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Probeer onder andere: Varkenssaucijs in jus & Snijbonen met een kipfilet. In de box hieronder bekijk je heel uiteenlopende groepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Mensen op leeftijd: Senioren bestellen dikwijls thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om het geheugen op peil te houden. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en diabetes, vegetarisch, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies, sporten en studeren vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studie, de sportschool en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er zitten lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Hellevoetsluis

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Hellevoetsluis dan zijn er in feite drie opties: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, onkosten, herkomst producten en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Meestal wekelijks of om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst op het moment dat u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-hellevoetsluis

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hierna doorzoek je eenvoudig een verzameling bekende keukens voor tafeltje dekje in Hellevoetsluis. Per leverancier tref je praktische info zoals het huidige assortiment en vanafprijs. Kies een bezorgservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bedrijven van opwarmmaaltijden

In het schema hierna vind je een weergave van gemeentelijke instellingen. Onder andere welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten, slagerijen, zorginstellingen. Op dit portaal vind je ook organisaties in Maassluis, Nissewaard en Schiedam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Service Bureau Ouderen BernisseDriesprong 33214 DAZuidland
CatharinaDorpsweg 73235 AERockanje
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Clubsandwich‘t Woud 35 E3232LNBrielle
Catering Service HellevoetsluisKanaalweg Oostzijde 134A3224 ADHellevoetsluis
Restaurant Hart van GroenewoudLindenstraat 83203 VJSpijkenisse
Flavours to got Woud 353232 LNBrielle
Keurslager van de AkkerHadewychplaats 843207 KGSpijkenisse
Restaurant ZeeburgPatrijzenlaan 63233 BROostvoorne
Restaurant BastionSlagveld 373231 APBrielle
Opsomming met lokaal georiënteerde organisaties van magnetronmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Hellevoetsluis bezorgen

Bedrijven en organiisaties kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hieronder vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren en fabrieken bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf kun je dan via de cateraar zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal hebben ze afspraken gemaakt met professionele bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Hellevoetsluis. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan soms een levering worden ingepland voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kids kunnen zo een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten snel op tafel!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Hellevoetsluis aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en genoeg eiwit (25 gram). Op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Om te beginnen heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van Hollandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire inspiratie. O.a. Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Javaanse rund.stoof met kokos en gekruide rijst.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Je plaatst het gerecht ongeveer een half uur op 125 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 6 tot 10 minuten op 600 – 850 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Hellevoetsluis (al voorverwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Hellevoetsluis?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke service werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,70. Zo’n koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (om en nabij de €6,35. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je een complete maaltijd? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,45) en toetje (vanaf €1,40).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms wordt er ook bezorgd. Als tweede mogelijkheid kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Hellevoetsluis. Het gaat hier om speciaal ingerichte keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Als laatste hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Hellevoetsluis?
Via de info op www.hellevoetsluis.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder heb je soms ook recht op zorg via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.