Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Horst aan de Maas

Op zoek naar lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Horst aan de Maas? Via deze website tref je aanvullende details. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Verder vertellen we meer over de actuele type gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan instellingen vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Ze smaken ontzettend goed en het staat binnen mum van tijd op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
PlaatsHorst aan de Maas
Postcode5961
Website gemeentewww.horstaandemaas.nl
maaltijden-aan-huis-horst-aan-de-maas

Maaltijden aan huis in huis halen?

Check interessante aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Horst aan de Maas?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smakelijke kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Denk dan aan gerechten als: Spaghetti met broccoli en Kersenpannenkoek. In onderstaand blok benoemen we verschillende groepen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De producten zijn erg voedzaam, zijn niet zo zout en vet en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de hersenen te beschermen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. Typische voorbeelden zijn gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en diabetes, vetarm, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, school en sport wisselen elkaar snel af. Een verse maaltijd op tafel zetten schiet er dan wel eens bij in. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Starters: Werk, de fitness en andere bezigheden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere avond voor jezelf koken lukt vaak gewoon niet. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Horst aan de Maas

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Horst aan de Maas dan heb je feitelijk 3 varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type heeft zo zijn voors en tegens. De maaltijden verschillen als het gaat om hoe groot het aanbod is, budget, bewaaradviezen en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. In de regel wekelijks of om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Ideaal wanneer u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-horst-aan-de-maas

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In de volgende tabel verstrekken we een opsomming van erkende bezorgers van tafeltje dekje in Horst aan de Maas. Per bezorgservice doorzoek je eenvoudig specificaties zoals aanbod en de tarieven. Selecteer een aanbieder voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden

Hieronder vind je een database met lokaal georiënteerde instanties. Dat kunnen o.a. zijn: zorginstellingen, stichtingen, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op deze site vind je ook bedrijven en organisaties in Sint Anthonis, Bergen Limburg en Venray.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager CoppensSint Lambertusplein 55961 EWHorst
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
BuurtzorgExpeditiestraat 125961 PXHorst
SPAR van ElkMaasstraat 515944 CBArcen
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
EetwinkelDrakeboch 35954 CXBeesel
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
Schema met kleinschalige maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Horst aan de Maas bezorgen

Bedrijven en organiisaties maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Bijgaand behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Organisaties kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. In dit soort situaties wil je graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Meestal is dit contractueel geregeld met professionele keukens voor kant-en-klare maaltijden in Horst aan de Maas. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • De grotere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) vragen steeds meer om verse maaltijden. De kids kunnen dan een verse en gezonde maaltijd nuttigen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Horst aan de Maas normaliter aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en voldoende eiwitten. Op de sticker op de doos vind je vaak een tabel met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een gewone ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Als eerste is dit natuurlijk veel groente. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt typische Hollandse recepten, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Denk aan Aspergesoep met zalm & Varkensvlees in satésaus met nasi goreng.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Optie 1 is ongeveer een half uur op 100 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 550 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Horst aan de Maas (voorverwarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Horst aan de Maas?
De tarieven van maaltijden aan huis kunnen enorm verschillen. Elke service werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,50. Zo’n koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €5,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je meer luxe? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,55) en toetje (vanaf €1,35).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Horst aan de Maas. Denk dan aan grootschalige keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ook kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Horst aan de Maas?
Via de uitleg op www.horstaandemaas.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook heb je soms ook recht op zorg vanuit de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Evertsoord
 • Kronenberg
 • Sevenum
 • Lottum
 • Grubbenvorst
 • America
 • Meterik
 • Hegelsom
 • Melderslo
 • Horst
 • Broekhuizen
 • Broekhuizenvorst
 • Swolgen
 • Tienray
 • Meerlo
 • Griendtsveen