Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Roelofarendsveen

Heeft u belangstelling voor lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Roelofarendsveen? Middels onze site bieden we relevante info. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging werkt, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens vertellen we meer over de diverse gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct leveranciers vergelijken. Tenslotte kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. De smaak is echt prima en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Bekijk dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
PlaatsRoelofarendsveen
Postcode2371
Website gemeentewww.kaagenbraassem.nl
maaltijden-aan-huis-roelofarendsveen

Genieten van maaltijden aan huis?

Check de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Roelofarendsveen?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smaakvolle kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Aspergesoep met zalm en Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. In de box hieronder benoemen we enkele voorbeelden van groepen mensen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Ouderen krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Aan de hand van seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de hersenen te beschermen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er specifieke keuzes te maken. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm, en diabetes, natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden hebben een grote impact op onze agenda. Even snel een maaltijd maken is dan soms even teveel gevraagd. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Studenten: Werk, school, de sportschool en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Roelofarendsveen

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Roelofarendsveen dan heb je eigenlijk drie opties: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke vorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om aantal maaltijden, kosten, versheid en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je bewaart het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Dikwijls per box van 6 gerechten aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. Zeker praktisch als u niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
maaltijdservice-ouderen-roelofarendsveen

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hierna check je een verzameling erkende leveranciers van tafeltje dekje in Roelofarendsveen. Per organisatie doorzoek je eenvoudig relevante zaken zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en budget. Klik op de knop van een bezorgservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bezorgservices van opwarmmaaltijden

In het schema hierna vind je een opsomming van kleinschalige leveranciers. Voorbeelden zijn zorginstellingen, welzijnsorganisaties, cateraars, supermarkten, slagerijen. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Kwintsheul, Warmond en Voorburg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgNoordeinde 982371 CWRoelofarendsveen
Petit MenuPrins Bernhardstraat 252396 GAKoudekerk aan den Rij
BuurtzorgHerenhof 2017-72402 DLAlphen aan den Rijn
Stichting Tafeltje DekjeZonnegaarde 232381 LHZoeterwoude
Slagerij van der MeerNoordplein 122371 DARoelofarendsveen
Keurslager PestelWinkelhof 972353 TLLeiderdorp
Keurslager van der GeestDorpsstraat 312381 EKZoeterwoude
Stichting Welzijn Ouderen Hoogmade-WoubruggeVan Alcmaerlaan 82355 BBHoogmade
Keurslagerij La LauPrins Bernhardstraat 212396 GAKoudekerk aan den Rijn
Stichting Welzijn Ouderen “De Spil”Saskia van Uylenburchlaan 12377 CROude Wetering
Opsomming met lokaal georiënteerde maaltijdservices van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Roelofarendsveen bezorgen

Zakelijke instellingen kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop lichten we enkele situaties toe .

 • Kantoren en fabrieken kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met erkende leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Roelofarendsveen. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je informeren naar het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) vragen steeds meer om verse maaltijden. De kids kunnen dan een verse en gezonde maaltijd krijgen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Roelofarendsveen de basis aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, niet te veel zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, max. 100 gram aan vlees of vis en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met de voedingswaarden en toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Als eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je hebt de keuze uit typische Hollandse recepten, recepten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Zoals Macaroni bolognese schotel en Tortellini gevuld met kaas.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Je warmt dit op in ongeveer 30 minuten op 110 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 600 – 750 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) thuisbezorgd in Roelofarendsveen (al voorverwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Roelofarendsveen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke maaltijdbezorger heeft andere prijzen en bezorgkosten. Voornamelijk de maaltijdvorm beïnvloedt de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,50. Zo’n koelverse maaltijd is vaak wat duurder (om en nabij de €5,75. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,50) en/of een toetje na (vanaf €1,00).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Roelofarendsveen. Het gaat hier om grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Als laatste onderscheiden we nog zorgorganisaties en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Kaag en Braassem?
Op www.kaagenbraassem.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarnaast zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.