Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Kapelle

Bent u op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Kapelle? Hieronder bieden we alle belangrijke aspecten. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Tevens behandelen we ook de huidige maaltijdopties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. Het geheel smaakt er lekker en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZeeland
GemeenteKapelle
PlaatsKapelle
Postcode4421
Website gemeentewww.kapelle.nl
maaltijden-aan-huis-kapelle

Maaltijden aan huis in huis halen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Kapelle?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. U kunt denken aan maaltijden als: Kipschnitzel of Nasi babi pangang. Hieronder lees je informatie over allerlei soorten groepen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Ouderen: Oudere mensen bestellen dikwijls thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze producten zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 70-plussers is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de werking van hersenen te stimuleren. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, eiwitrijk, zoutarm, lactosevrij, en koolhydraatarm, vetarm, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Door die service hoeft er minder zorg ingekocht te worden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Families: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport wisselen elkaar snel af. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Door gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: School, werken, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er gaan lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Kapelle

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Kapelle dan bestaan er 3 opties om uit te kiezen: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, kosten, kwaliteit en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk elke week 1 keer aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. De oplossing als u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-kapelle

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hierna verstrekken we een weergave van erkende leveranciers van tafeltje dekje in Kapelle. Per instantie tref je relevante zaken zoals assortiment en het tarief. Druk op de button van een maaltijdvoorziening voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdservices van opwarmmaaltijden

Hieronder verstrekken we een opsomming van plaatselijke leveranciers. Voorbeelden zijn slagerijen, welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen, cateraars. Op deze website vind je ook organisaties in Veere, Reimerswaal en Schouwen-Duiveland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgWeststraat 14421 ACKapelle
Maaltijdvoorziening op TholenHollandiaplein 14461 GTGoes
Slagerij MolOostwal 24461 JTGoes
BuurtzorgDorpsstraat 15 A4451 BAHeinkenszand
Tafeltje dekje CederhofCederlaan 94421 BZKapelle
Zorggroep Ter WeelMaartenbroersweg 424417 BLHansweert
VrijwilligersHuis BorselePoelvoordestraat 14431 BPs-Gravenpolder
SPAR HakLeklaan 2-44417 DAHansweert
SVRZ – De KraayertDeltastraat 24456 BBLewedorp
SPAR MaaltijdserviceDorpsplein 234424 CAWemeldinge
Opsomming met kleinschalige instellingen van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Kapelle bezorgen

Bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter maken zij hiervoor afspraken met erkende organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Kapelle. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kids kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd krijgen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Kapelle aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en voldoende eiwitten. Op de verpakking vind je vaak een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen zijn er de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Bijvoorbeeld Chili sin carne & Varkenssaucijs in jus.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Je plaatst het gerecht ongeveer 35 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het ook in de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 5 – 10 minuten op 500 – 650 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Kapelle (warm).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Kapelle?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type gerecht heeft zijn uitwerking op de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,80. Zo’n koelverse maaltijd is vaak wat duurder (vanaf €5,85. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,25) en nagerecht (vanaf €1,50).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms wordt er ook bezorgd. Verder kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Kapelle. Dit zijn vaak professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ook zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Kapelle?
Door middel van www.kapelle.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Tevens heb je soms ook recht op zorg vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Kloetinge
 • Wemeldinge
 • Schore