Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Krimpen aan den IJssel

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Krimpen aan den IJssel? Via onze site vind je een uitgebreide beschrijving. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Eveneens vertellen we meer over de verschillende type gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De smaak is echt prima en het assortiment is gigantische groot. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteKrimpen aan den IJssel
PlaatsKrimpen aan den IJssel
Postcode2922
Website gemeentewww.krimpenaandenijssel.nl
maaltijden-aan-huis-krimpen-aan-den-ijssel

Maaltijden aan huis in huis halen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Krimpen aan den IJssel?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n verse kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. U kunt bijv. denkena aan: Varkensprocureur in jus of Hachee met rodekool en witte rijst. In de box hieronder lees je informatie over diverse groepen mensen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor senioren is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de werking van hersenen te stimuleren. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan leefstijlen als glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij, en diabetes, vetarm, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen hoeft er minder zorg ingekocht te worden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Drukke gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Met gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Starters: Studie, de sportschool en andere bezigheden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Zorgen voor gezond eten zit er dan soms gewoon niet in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Krimpen aan den IJssel

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Krimpen aan den IJssel dan zijn er in feite 3 opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zowel voor- als nadelen. Let goed op de verschillen in aantal maaltijden, prijs, herkomst producten en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Gewoonlijk per box van 6 gerechten bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Erg handig in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
maaltijdservice-ouderen-krimpen-aan-den-ijssel

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In het schema hierna bekijk je een verzameling populaire bedrijven voor tafeltje dekje in Krimpen aan den IJssel. Per aanbieder bieden we praktische info zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en een prijsindicatie. Klik op de button van een aanbieder voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instellingen voor magnetronmaaltijden

In het schema hieronder verstrekken we een weergave van gemeentelijke maaltijdvoorzieningen. Onder andere supermarkten, cateraars, zorginstellingen, slagerijen, stichtingen. Op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Gouda, Capelle aan den IJssel en Waddinxveen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Hoogerbrug CuisineVan der Hoopstraat 24-262921 LRKrimpen aan den IJssel
SPAR MaaltijdserviceLindenstraat 42971 ARBleskensgraaf
Slagerij BartenJan Steenstraat 92981 EGRidderkerk
SPAR MaaltijdserviceWaterlinie 622965 CCNieuwpoort
CrimpenersteynZandrak 662924 BCKrimpen aan den IJssel
De MeanderBoslaan 12912 PANieuwerkerk aan den IJssel
Keurslager BartenMargrietstraat 52964 CEGroot-Ammers
Verkade maaltijdserviceMaalderij 272913 LZNieuwerkerk aan den IJssel
Vrijwillige Hulpdienst GraafstreekBurgemeester Dekkingstraat 12971 ACBleskensgraaf
SPAR WillemsteinKerkstraat 8-102959 BSStreefkerk
Schema met regionale maaltijdservices van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Krimpen aan den IJssel bezorgen

Bedrijven en kantoren hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok behandelen we diverse opties .

 • Kantoren of bedrijfspanden kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorggroepen (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In de regel werken ze samen met landelijke bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Krimpen aan den IJssel. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kids kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd eten als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Krimpen aan den IJssel in Nederland aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en ten minste 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos staat vaak meer info over de exacte voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een gemiddelde ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Ten eerste zijn er de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. O.a. Penne, champignonragout, broccoli & Gebonden aspergesoep.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 30 – 40 minuten op 110 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 tot 10 minuten op 500 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) thuisbezorgd in Krimpen aan den IJssel (opgewarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Krimpen aan den IJssel?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke bezorgdienst heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,80. Zo’n koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (zo’n €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,40) en/of een toetje na (vanaf €1,00).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Krimpen aan den IJssel. We hebben het dan over cateraars en/of gespecialiseerde keuken waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ten derde bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Krimpen aan den IJssel?
Via www.krimpenaandenijssel.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Tevens zijn er landelijk regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.