Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Laarbeek

Bent u op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Laarbeek? Op maaltijdaanhuis.com lees je alles wat je moet weten. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Eveneens vertellen we meer over de verschillende soorten gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct leveranciers vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook bedrijfsmaaltijden bekijken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteLaarbeek
PlaatsLaarbeek
Postcode5741
Website gemeentewww.laarbeek.nl
maaltijden-aan-huis-laarbeek

Maaltijden aan huis in huis halen?

Check actuele aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Laarbeek?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een lekkere kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Populair zijn bijvoorbeeld: Tortellini gevuld met kaas en/of Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook. In onderstaand blok beschrijven we verschillende groepen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren: Senioren hebben veel baat bij thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren zijn erg voedzaam, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen te beschermen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, en koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Hierdoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Jonge gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Studie, werk en hobby’s vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: School, werken, de fitness en feestjes met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Keuzehulp: maaltijdservice Laarbeek

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Laarbeek dan heb je drie opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in assortiment, prijzen, kwaliteit en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Meestal wekelijks of om de week op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Zeer geschikt wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort of als er lichamelijke beperkingen zijn. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-laarbeek

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een database met landelijke organisaties voor tafeltje dekje in Laarbeek. Per bedrijf vind je uitleg over het huidige assortiment en de prijzen. Druk op de knop van een organisatie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instellingen voor kant-en-klaar maaltijden

In het schema hierna tref je een database met gemeentelijke maaltijdvoorzieningen. Bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen, stichtingen, cateraars. Op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Helmond, Asten en Oirschot.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij HegemanDorpstraat 365735 EEAarle-Rixtel
De MaaltijdservicePlataanstraat 145802 EJVenray
BuurtzorgKeizersveld 13 A5803 AMVenray
Mannen met smaakKuikenvlaas 2b5763 PZMilheeze
Keurslagerij KuijpersDe Wever 205751 LDDeurne
Keurslager van BaarsMargrietstraat 575731 BNMierlo
Angela schept opHoge Zijdeweg 195756 PLVlierden
Catering Cuisiniere Jeanne van hoofElderse Molen 85731 DBMierlo
Stichting Synthese MaaltijdserviceLeunseweg 515802 CGVenray
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
Overzicht met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Laarbeek bezorgen

Zakelijke instellingen hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop behandelen we diverse opties .

 • Bedrijven en kantoren kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er klanten over de vloer komen. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentrums (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met professionele organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Laarbeek. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden vaak verse maaltijden als extra service. De kids kunnen dan een verse en gezonde maaltijd krijgen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Laarbeek normaliter aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je hebt de keuze uit Hollandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire verrassingen. Onder andere Maaltijdpoffertjes of Kip, worteltjes, aardappelpuree.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 125 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het ook in de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 600 – 850 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Laarbeek (al voorverwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Laarbeek?
De prijzen van de gerechten zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,85. Zo’n koelverse maaltijd is vaak wat duurder (circa €6,55. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,40) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,95).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Daarnaast kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Laarbeek. Denk dan aan cateraars en/of gespecialiseerde keuken die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Als laatste bestaan er ook nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Laarbeek?
Aan de hand van www.laarbeek.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Verder heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Beek en Donk
 • Mariahout
 • Lieshout
 • Aarle-Rixtel