Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Landerd

Meer weten over (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Landerd? Via onze site lees je aanvullende details. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij gaan we dieper in op de actuele soorten gerechten. Snel bestellen? Je kunt hier ook instellingen vergelijken. Tenslotte kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het eten is erg smaakvol er er zijn tientallen verschillende gerechten. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar de veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteLanderd
PlaatsLanderd
Postcode5411
Website gemeentewww.landerd.nl
maaltijden-aan-huis-landerd

Genieten van maaltijden aan huis?

Vergelijk interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Landerd?

Houd je niet van koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een verse kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Wokgroenten teriyaki of Penne, champignonragout, broccoli. Hieronder lees je informatie over verschillende groepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. Het gaat hier bijvoorbeeld om glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm, en koolhydraatarm, natriumarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Starters: Een drukke baan, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Elke dag iets gezonds klaarmaken is vaak geen optie. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Landerd

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Landerd dan zijn er drie varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, kosten, houdbaarheid en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten moet je in de vriezer bewaren. In de regel 2 of 3 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Erg handig op het moment dat het koken niet meer gaat of als er lichamelijke beperkingen zijn. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-landerd

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

Hierna bekijk je een lijst met grote bezorgers van tafeltje dekje in Landerd. Per bedrijf verstrekken we details als het actuele aanbod en de tarieven. Kies een bedrijf voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale leveranciers van opwarmmaaltijden

In het schema hieronder tref je een database met kleinschalige maaltijdvoorzieningen. Bijvoorbeeld stichtingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, slagerijen, cateraars. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Oss, Uden en Boxtel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Manders MaaltijdenHoge Randweg 15408 NAVolkel
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
Keurslager van ExelKerkstraat 115427 BABoekel
SPAR Maas-BrouwersDiederikstraat 25421 EWGemert
Het RetraitehuisVolkelseweg 305405 NAUden
ONS WelzijnBurgtstraat 345427 AJBoekel
Zorgverlening de LeijgraafSchakelplein 135408 AWVolkel
Stichting Welzijn Ouderen CuijkZwaanstraat 75431 BPCuijk
Keurslager JansenNieuwstraat 475421 KNGemert
Schema met gemeentelijke aanbieders van kant-en-klaar maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Landerd bezorgen

Kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In het gedeelte hieronder vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren en fabrieken bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als werkgever wil je dan graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls maken zij hiervoor afspraken met erkende bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Landerd. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kids kunnen op die manier een lekkere en voedzame maaltijd eten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Landerd normaliter aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos vind je een overzicht met de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Ten eerste is dit natuurlijk veel groente. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Zoals Pastaschotel rode pesto, bleekselderij, tomaten en Zalmfilet in mosterdsaus.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is kinderspel. Optie 1 is ongeveer 30 – 40 minuten op 125 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 500 – 650 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Landerd (verwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Landerd?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren lopen flink uiteen. Elke maaltijdbezorger werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,65. Zo’n koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €6,35. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,35) en/of een toetje na (vanaf €0,95).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Landerd. Dat zijn bijvoorbeeld grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Daarnaast zijn er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Landerd?
Door middel van www.landerd.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Zeeland
 • Reek
 • Schaijk