Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Landsmeer

Wilt u graag (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Landsmeer? Op maaltijdaanhuis.com check je relevante info. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij gaan we verder in op de huidige soorten maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar organisaties vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteLandsmeer
PlaatsLandsmeer
Postcode1121
Website gemeentewww.landsmeer.nl
maaltijden-aan-huis-landsmeer

Maaltijden aan huis in huis halen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Landsmeer?

Ben jij geen goede kok? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een gezonde kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Heldere boerengroentesoep en Rode bieten met een speklap en jus. In onderstaande tekst lees je informatie over enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De menu’s zijn super gezond, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen te beschermen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, zoutarm, eiwitrijk, glutenvrij, en natriumarm, vetarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Hierdoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies en vrienden moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken lukt dan niet altijd. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, school, hobbies en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten kan dan vaak lastig zijn. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol groenten en eiwitten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Landsmeer

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Landsmeer dan zijn er in feite 3 alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen hebben te maken met hoe groot het aanbod is, financiën, bewaaradviezen en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. In de regel per box van 6 gerechten bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Erg handig wanneer u geen keuken heeft en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-landsmeer

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een verzameling professionele keukens voor tafeltje dekje in Landsmeer. Per bedrijf check je informatie als aanbod en de kosten. Tik op de knop van een instantie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bedrijven van senioren maaltijden

In de volgende tabel bieden we een opsomming van kleinschalige organisaties. Dit kunnen zijn welzijnsorganisaties, slagerijen, cateraars, zorginstellingen, supermarkten. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook aanbieders in Het Hogeland, Diemen en Loppersum.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – De KeernBurgemeester Postweg 91121 JALandsmeer
Zorgcirkel – De MeerminPaulus Pietersstraat 11135 GSEdam
Vandaag Kook IkJan Nieuwenhuizenplein 111135 WTEdam
Zorgcirkel – Friese VlaakFriese Vlaak 391132 MPVolendam
Zorgcirkel – Zoet invalMarktplein 121121 JBLandsmeer
Keurslager SchöninghGruttoplein 121113 HMDiemen
Zorgcirkel – Sint NicolaashofSint Nicolaashof 11131 GTVolendam
Samen Eten DuivendrechtDorpsplein 601115 CXDuivendrecht
Keurslager TaamHoogstraat 31135 BZEdam
Frans Kelders CuisinierDen Ilp 33A1127 PCDen Lip
Weergave met lokale maaltijdservices van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Landsmeer bezorgen

Bedrijven en organiisaties maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentrums (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls hebben ze een overeenkomst met erkende bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Landsmeer. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en gezonde maaltijd nemen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Landsmeer de basis aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de beschrijving vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een reguliere ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. In de basis zijn er de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je hebt de keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Onder andere Eieromelet in kaassaus en Pastaschotel van tortelline met kaasvulling.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst het gerecht ongeveer 35 minuten op 110 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 tot 12 minuten op 550 – 800 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Landsmeer (al opgewarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Landsmeer?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,70. Een koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €6,50. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,45) en nagerecht (vanaf €1,45).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Landsmeer. Het betreft grootschalige keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Landsmeer?
Op www.landsmeer.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarbij bestaan er andere regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Purmerland
 • Den Ilp