Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Langedijk

Wilt u graag lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Langedijk? Via onze site verstrekken we aanvullende details. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Tevens vertellen we meer over de beschikbare maaltijdopties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje instellingen vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en je warmt ze eenvoudig en snel op. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Holland
GemeenteLangedijk
PlaatsLangedijk
Postcode1722
Website gemeentewww.gemeentelangedijk.nl
maaltijden-aan-huis-langedijk

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Check de huidige aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Langedijk?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een dagelijkse kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. U kunt bijv. denkena aan: Runderlapje, snijbonen, gekookte aardappelen of Verse worst in jus. In onderstaande tekst beschrijven we voorbeelden van doelgroepen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De gerechten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor de oudere doelgroep zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om het geheugen op peil te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij, en natriumarm, koolhydraatarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Jonge gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Studie, werk en hobby’s wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, muziek en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is vaak nog erg gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Langedijk

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Langedijk dan bestaan er 3 keuzemogelijkheden: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke maaltijdvorm kent zijn eigen karakter en voordelen. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, budget, houdbaarheid en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaliter per box van 6 gerechten aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst indien zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
maaltijdservice-ouderen-langedijk

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema check je een lijst met populaire keukens voor tafeltje dekje in Langedijk. Per bezorgservice bekijk je specificaties zoals het type maaltijden en de kosten. Druk op de button van een bezorgservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdservices van magnetronmaaltijden

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een lijst met lokale bezorgservices. Voorbeelden zijn welzijnsorganisaties, zorginstellingen, cateraars, stichtingen, supermarkten. Op deze website vind je ook leveranciers in Drechterland, Opmeer en Medemblik.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Catering LangedijkReiger 491722 DSZuid-Scharwoude
De TrambaanKoperwiek 301733 BANieuwe Niedorp
Wonen Plus WelzijnWatersnip 721733 BGNieuwe Niedorp
Stichting Wonen Plus WelzijnDorpsstraat 6101723 HJNoord-Scharwoude
BuitenzorgDokter Wilminkstraat 1431722 XRZuid-Scharwoude
Wilgaerden – ZandhoveSpanbroekerweg 1681715 GVSpanbroek
Keurslager KlaverDorpsstraat 5501723 HHNoord-Scharwoude
SPAR MaaltijdserviceBurg. Hoogenboomlaan 331718 BHHoogwoud
Keurslager van ZoonenTrambaan 711733 AXNieuwe Niedorp
Wonen Plus WelzijnPlatte Ven 1031723 APNoord-Scharwoude
Database met kleinschalige maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Langedijk bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In onderstaand blok behandelen we diverse opties .

 • Kantoren kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak is dit contractueel geregeld met erkende aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Langedijk. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten en het drinken.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) vragen steeds meer om verse maaltijden. De kids kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd krijgen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Langedijk specifiek aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je de exacte voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent 3 aspecten. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En als laatste heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire inspiratie. Onder andere Gepaneerde kipnuggets of Kipfilet met jus, rodekool en aardappelpuree.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is kinderspel. Dit doe je in circa een half uur op 100 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 4 tot 8 minuten op 600 – 800 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) thuisbezorgd in Langedijk (verwarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Langedijk?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke bezorgservice heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,85. Zo’n koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (rond de €6,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,45) en toetje (vanaf €1,50).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Langedijk. Dit zijn vaak cateraars en/of gespecialiseerde keuken die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tevens kun je soms ook terecht bij zorggroepen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Langedijk?
Aan de hand van www.gemeentelangedijk.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Sint Pancras
 • Koedijk
 • Oudkarspel
 • Noord-Scharwoude
 • Zuid-Scharwoude
 • Broek op Langedijk