Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Lansingerland

Interesse in lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Lansingerland? Hieronder vind je relevante info. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging werkt, en voor wie het geschikt is. Verder leggen we alles uit over de diverse maaltijdopties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje voorzieningen vergelijken. Tenslotte kunt u ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en er is heel veel variatie in het aanbod. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je vandaag nog bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioZuid-Holland
GemeenteLansingerland
PlaatsLansingerland
Postcode2662
Website gemeentewww.lansingerland.nl
maaltijden-aan-huis-lansingerland

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Vergelijk interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Lansingerland?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een dagelijkse kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. U kunt bijv. denkena aan: Gewokte spinazie en/of Javaanse kip, rijst met doperwten, gr. kruiden. In onderstaande tekst beschrijven we meerdere segmenten Nederlanders die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Ouderen: Ouderen krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Door het bestellen van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, en koolhydraatarm, natriumarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken lukt dan niet altijd. Met gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: School, werken, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: soms wordt er veel van je gevraagd. Zorgen voor gezond eten zit er dan soms gewoon niet in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Lansingerland

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Lansingerland dan zijn er in feite 3 keuzemogelijkheden: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen hebben te maken met aantal maaltijden, prijzen, kwaliteit en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Gewoonlijk wekelijks of om de week aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Ideaal wanneer het koken niet meer gaat en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-lansingerland

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder verstrekken we een verzameling grote organisaties voor tafeltje dekje in Lansingerland. Per organisatie doorzoek je eenvoudig praktische info zoals assortiment en de prijzen. Klik op de knop van een aanbieder voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instellingen voor bezorgmaaltijden

In het schema hierna check je een verzameling gemeentelijke instellingen. Denk dan aan welzijnsorganisaties, slagerijen, cateraars, zorginstellingen, stichtingen. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Delft, Pijnacker-Nootdorp en Kaag en Braassem.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgNotaris Kruytstraat 362661 HPBergschenhoek
BuurtzorgWaldeck Pyrmontstraat 42676 ARMaasdijk
Keurslager van den BergMolenstraat 202681 BSMonster
Keurslagerij van LeeuwenRembrandtstraat 222671 GDNaaldwijk
Slagerij de WithDorpsstraat 702665 BKBleiswijk
Slagerij de RooijRodenrijseweg 52651 BMBerkel en Rodenrijs
Versmaaltijden.nlRembrandtstraat 1B2671 GCNaaldwijk
Makkelijke maaltijd LansingerlandWesterplein 962651 JMBerkel en Rodenrijs
CareynSint Martinusstraat 3072671 GKNaaldwijk
Eri CateringBurgemeester Elsenweg 122671 DCNaaldwijk
Weergave met gemeentelijke maaltijdservices van senioren maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Lansingerland bezorgen

Bedrijven en organiisaties kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Bedrijven en kantoren kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf kun je dan via de cateraar de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak werken ze samen met populaire leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Lansingerland. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak verse maaltijden als extra service. De kids kunnen daardoor een lekkere en voedzame maaltijd nuttigen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: groenterijke gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Lansingerland in Nederland aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over de voedingswaarden en toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een reguliere ovenmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En als laatste heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er Typisch Nederlandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Zoals Gegrilde paprika & Chili con carne, gehakt, rijst.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Meestal verwarm je het in circa 6 tot 10 minuten op 600 – 800 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Lansingerland (al voorverwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Lansingerland?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,55. Een koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (vanaf €6,25. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,40) en nagerecht (vanaf €1,40).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Lansingerland. Onder andere cateraars en/of gespecialiseerde keuken die als enige focus product maaltijden bereiden. Tevens is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Lansingerland?
Op de website www.lansingerland.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook zijn er mogelijkheden vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Bleiswijk
 • Bergschenhoek
 • Berkel en Rodenrijs