Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijden aan huis Leiden

Steeds meer senioren maken er gebruik van: maaltijden aan huis in Leiden. Vanwaar deze behoefte? Ten eerste is het aanbod met verse maaltijden enorm. Ook bent u verzekerd van koelverse bezorging. Nooit meer zelf koken, gewoon handig opwarmen. Het bestellen is geheel vrijblijvend zonder verplichtingen. Woont u op zichzelf en wordt koken toch een probleem? Via medewerking van de maaltijdservice, oftewel warme maaltijden aan huis in Leiden, kunt u elke dag gezond en lekker eten. Geniet bijvoorbeeld van Spitskoolschotel met aardappelpuree of een gerecht als Varkenslapje in champignonsaus. Vertrouwde bedrijven zijn onder meer Royal Foods en niet te vergeten Vers bij u thuis. Lokale slagers of bakkers doen dit soms ook. In de tabel hieronder treft u de eersteklas leveranciers van maaltijdbezorging.

Denkt u ook dat warm eten bezorgen duur is? U koopt een kant-en-klaar maaltijd al vanaf €3,95. Veel aanbieders hebben een voordelig proefpakket. U heeft dan de kans op twee warme kant en klaar maaltijden voor een extra lage prijs van 13,5 euro. Kijk of het iets voor u is: een bezorgmaaltijd aan huis in Leiden. Voedzame recepten, met veel voedingsstoffen en ruim genoeg groenten en vlees. U kunt het gerust in de koelkast of vriezer zetten.

* Let op: → Op zoek naar bezorgmaaltijden voor uw ouders of andere familie? Scroll verder voor een volledig Tafeltje Dekje overzicht of bezoek dan inhoud over Afhaalmaaltijd.

5 voordelen van maaltijden aan huis in Leiden

 • U kunt weer eten wanneer u dat zelf past
 • Geeft u voedingsadviezen over allergieën (o.a. caloriearm)
 • Koken is niet noodzakelijk, u warmt het in een paar minuten op
 • Laat de maaltijden op gekoelde wijze bezorgen
 • Voldoende mogelijkheden: van witlof tot nasi goreng

Dit zijn veelgehoorde pluspunten. Er zijn alleen enorm veel partijen om uit te kiezen. Onderstaand staat een duidelijke lijst met landelijke bezorgers. Stuk voor stuk gespecialiseerd in maaltijdbezorging aan huis bij senioren/bejaarden/ouderen. Wat moet je niet over het hoofd zien bij de procedure van zoeken en bestellen? Belangrijke zaken zijn afwisselende maaltijden, eventuele bezorgkosten, en beoordelingen van andere ouderen. Kies minimaal 3 gerechten, en geniet morgen al van heerlijke gerechten als Kibbeling met kruidendip of misschien Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.. Of ga ook voor gezonde gerechten zoals Cordon bleu maaltijd. Ga voor de maaltijdservice van bijv. Etume / Etume. Of via een van de vele andere leveranciers van warm eten aan huis voor ouderen.

maaltijden aan huis Leiden

aanvragen maaltijd

Maaltijdbezorging Leiden

maaltijdbezorging in Leiden

Voor de ouderen is een gerecht klaarzetten een hele uitdaging. Met name voor alleenstaande 65-plussers. Even naar het centrum gaan voor de boodschappen is niet meer vanzelfsprekend. Door dit gegeven is maaltijdbezorging in Leiden een prima dienstverlening. De maaltijdservice levert gevarieerde menu’s bij u thuis af. U kunt ze heel snel opwarmen. Enorm veel ouderen ontdekken dagelijks het gemak. Interessante aanbieders van magnetronmaaltijden zijn:

 • De gerechten van DingDong worden eigen koks op maat gemaakt.
 • De menu’s van Lekkerthuis.nl zijn altijd volgens richtlijnen voedingscentrum.
 • De Apetito maaltijden bevatten gezonde voedingsstoffen.
 • Foodconnect staat garant voor verse ingrediënten.
 • Vandaag besteld = morgen in huis bij Maaltijdservice.nl.
 • Het Uitgekookt (Van Marle) proefpakket voor minder dan €15.
 • Albert Heijn, Helmink Varsseveld, Chef Martin en Bofrost kunnen ook een uitkomst bieden.

Welke organisaties kunnen warm eten in Leiden bezorgen?

Overtuigd van de opties voor warm eten laten bezorgen? Erg veel senioren kunnen niet meer zonder: warm eten bezorgen. Dat is niet anders in de regio Zuid-Holland! Je bestelt wanneer je wil, er is genoeg te kiezen en ‘t doen amper onder voor een “echte” maaltijd. Via een maaltijd aan huis in Leiden zijn ouderen minder gebonden aan kinderen of kennissen. U geniet in no-time van gezonde diepvriesmaaltijden. Het warme eten rijmt met uw levensstijl. Denk aan diëten als BodySlimming dieet. Verder: warm eten aan huis bezorgen kent veel gebruikers in sectoren als zorgboerderijen of speciale begeleidingsprojecten.

Een oog je in het zeil houden?
Woont een van uw ouders zelfstandig? Ouderen vinden het prettig als iemand even langskomt. Inhoudelijk contactvan de maaltijdvoorzieningen levert een positieve bijdrage. Mocht er iets bijzonders zijn, dan wordt een contactpersoon ingelicht. De verstrekkers van warme maaltijden aan huis willen u een optimale service bieden. Een nieuw dieet? Zo’n verzorgers van maaltijdbezorging zijn u van dienst! Lees verder over: Maaltijden aan huis Tilly

Verschillende maaltijden

Verwarm de maaltijd en klaar

Past bij uw eisen

Kopen en bezorgen

De praktijk van maaltijdbezorging in de omgeving Zuid-Holland
4.6

Review van maaltijden aan huis in Leiden

Steeds meer ouderen ontdekken de maaltijd aan huis. Maar is de service goed? Margje (82) is meer dan gelukkig met maaltijdbezorging aan huis voor ouderen. “Vorig jaar bezocht ik de website voor een proefpakket van o.a. Etume. In dit pakket zaten menu’s als Vispotje in botersaus, Varkensfilet in jus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes en volgens mij Reepjes kalkoenvlees in saus. Ik heb ervan genoten! Nu bestel ik veel vaker. Het past bovendien perfect bij mijn Snelle Fatburner dieet. Soms maken de bezorgers zelfs een praatje. Ze leggen het vaak nog voor me in de koelkast.

Senna (33) koopt warm eten vaak voor zijn ouders. “Even naar de supermarkt gaan zit er niet meer altijd in. Ze mochten hierbij best wat medewerking krijgen. Ik was blij toen ik de service zag van Etume. Warme maaltijden aan huis in Leiden voor gemiddeld €5,25 per menu. Sindsdien bestel ik regelmatig voor haar online. Wat je beslist eens moet proberen zijn Zomerzuurkool met casselerrib en Appelcompote met vanille. Ik kan maaltijdbezorging iedereen aanraden.”.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)