Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijden aan huis Lisse

Steeds meer senioren maken er gebruik van: maaltijden aan huis in Lisse. Hoe komt dat zo? Bovenal is het aanbod met verse maaltijden enorm. De maaltijden worden meestal koelvers bezorgd. In enkele minuten kunt u al aan tafel. Daarbovenop hebt u niet te maken met vaste contracten. Woont u niet meer samen en kan koken soms lastig zijn? Door middel van de maaltijdservice, oftewel warme maaltijden aan huis in Lisse, bent u qua eten niet hulpbehoevend meer. Denk aan heerlijke gerechten zoals Rookworst met stamppot zuurkool en Rundervink in jus met stamppot broccoli. Vertrouwde bedrijven zijn onder meer 3B Diner of Maaltijd service. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Onderaan deze pagina vindt u enkele top-aanbieders van maaltijdbezorging.

Warm eten bezorgen hoeft niet duur te zijn. Een seniorenmaaltijd scoort u al vanaf €5,00. Vaak kan je het eerst proberen met een extra goedkoop proefpakket. Zodoende krijgt u maar liefst vier warme kant en klaar maaltijden voor een actietarief van 16 euro. Ontdek het gemak van een bezorgmaaltijd aan huis in Lisse. Super-Gezonde avondmaaltijden, zonder kunstmatige toevoegingen, echter wel met superverse ingrediënten. De maaltijden worden ambachtelijk klaargemaakt.

* Let op: → Interesse in bezorgmaaltijden voor senioren en zelfstandige bejaarden? Hieronder treft u alle Tafeltje Dekje leveranciers of ga direct naar Maaltijd voor ouderen.

Het gemak van maaltijden aan huis in Lisse

 • U kunt weer eten wanneer u dat zelf past
 • Geeft u voedingsadviezen over allergieën (o.a. glutenvrij)
 • Koken is niet noodzakelijk, u warmt het in een paar minuten op
 • De gerechten worden in koele boxen thuisbezorgd
 • Ruime keuze: van stamppot tot babi pangang

Een enorm gemak, dat mag duidelijk zijn. Er zijn alleen enorm veel partijen om uit te kiezen. In het onderstaande overzicht staat een duidelijke lijst met landelijke bezorgers. Betrouwbare leveranciers met veel ervaring in maaltijdbezorging aan huis bij bejaarden, ouderen en senioren. Wat moet je niet over het hoofd zien bij het uitkiezen van een maaltijdvoorziening? Wees bedacht op zaken als de menu’s, prijs per gerecht, en klantenservice. Kies minimaal 3 gerechten, en u kunt morgen al lekker aan tafel gaan. Geniet van o.a. Viergroentenstamppot, gehaktbal en Boerengehaktschotel met aardappelpuree. Of ervaar restaurant kwaliteit met gerechten als Pizza maaltijd. Bekende aanbieders zijn Maaltijd service / Hoogvliet. Of via een van de vele andere leveranciers van warm eten aan huis voor ouderen.

maaltijden aan huis Lisse

aanvragen maaltijd

Maaltijdbezorging Lisse

maaltijdbezorging in Lisse

Voor bejaarden en senioren is het koken van een maaltijd zo nu en dan onhaalbaar. Met name voor alleenstaanden. Ook boodschappen doen is soms problematisch. Door dit gegeven is maaltijdbezorging in Lisse een mooie oplossing. De maaltijdservice levert gevarieerde menu’s bij u thuis af. U plaatst ze zo in de magnetron of oven. U heeft er geen omkijken meer naar! De meest bekende leveranciers van magnetronmaaltijden zijn:

 • De maaltijden van DingDong passen bij het seizoen.
 • De menu’s van Lekkerthuis.nl zijn afgestemd op uw diëten.
 • Met Apetito kunt u thuis uit eten gaan.
 • Ruime keuze uit voor- hoofd- en nagerechten bij Foodconnect.
 • Kies uit liefst 75 hoofdgerechten op Maaltijdservic.nl.
 • Verse en gezonde kant-en-klaar maaltijden bij Uitgekookt (Van Marle).
 • 3B Diner, Willem & Drees, Budget meals en Kook jij of ik kunnen in specifieke gevallen ook voldoen.

Door wie laat ik warm eten in Lisse bezorgen?

Nieuwsgierig naar de eenvoud van warm eten laten bezorgen? Heel veel 70-plussers profiteren al van warm eten bezorgen. Het is ook al jaren populair in de regio van Zuid-Holland! Het is flexibel, keuze uit honderden gerechten en ‘t doen amper onder voor een “echte” maaltijd. Dankzij een maaltijd aan huis in Lisse kunnen veel ouderen weer zelfstandig wonen. Uw ouders bereiden zelf weer gevarieerde diepvriesmaaltijden. Uw bestelling past aan aan op uw levensstijl. Denk aan diëten als ADHD PVG Pelsser dieet. Voorts: warm eten aan huis bezorgen is ook populair bij woongroepen of in speciale begeleidingsprojecten.

Ook sociale controle is belangrijk
Woont een van uw ouders zelfstandig? Een praatje maken is altijd leuk voor ouderen. Een goede relatie met de klantvan de maaltijdvoorzieningen levert een positieve bijdrage. Mocht er iets bijzonders zijn, dan wordt dit doorgegeven aan een contactpersoon. De verstrekkers van warme maaltijden aan huis past het aanbod aan op uw eisen. Een veranderd eetpatroon? De regionale aanbieders van maaltijdbezorging brengen rust en eenvoud! Lees verder over: Maaltijden aan huis Vaux-Chavanne

Tientallen gerechten

In 10 minuten opgewarmd

Ideaal voor alleenstaanden

Meerdere bezorgdagen

Een beeld over maaltijdbezorging in en rondom Zuid-Holland
4.1

Review van maaltijden aan huis in Lisse

Er wordt veel vooruitgang geboekt betreffende de maaltijd aan huis. Hoe ervaren zij dit? Gerdina (60) is goed te spreken over maaltijdbezorging aan huis voor ouderen. “Een paar maand geleden kwam ik op het idee een proefpakket te bestellen bij Bofrost. Een mooie aanbieding, ik koos voor Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie, Runderlever in saus en volgens mij Gekookte aardappels. Drie goede maaltijden! Ik bestel nu vaak telefonisch. De menu’s zijn afgestemd op mijn Nooit meer op dieet. De bezorger medewerkers zijn altijd vriendelijk. Ze leggen het vaak nog voor me in de koelkast.

Djayden (39) vind vers warm eten voor zijn moeder erg belangrijk. “Zelfstandig inkopen doen voor de maaltijd is onmogelijk geworden. Mijn ouders hebben daarbij hulp nodig. Wat tot de mogelijkheden behoorde was MyCooks. Warme maaltijden aan huis in Lisse voor enkel €3,75 per menu. Soms bestelt ze nu telefonisch zelf haar maaltijden. Maaltijden waar ze van houdt zijn Visschotel met wortel en gebakken aardappel of Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel. Ouderen blijven veel zelfstandiger dankzij maaltijdbezorging.”.

Verzenden
User Review
3 (1 vote)