Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Mill en Sint Hubert

Zoekt u aanbieders van lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Mill en Sint Hubert? Hieronder bieden we alles wat je moet weten. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Daarbij gaan we verder in op de verschillende soorten maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteMill en Sint Hubert
PlaatsMill en Sint Hubert
Postcode5451
Website gemeentewww.gemeente-mill.nl
maaltijden-aan-huis-mill-en-sint-hubert

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Bekijk alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Mill en Sint Hubert?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een lekkere kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Perzische rijst, kikkererwten, lamsstoofvlees of Appel pannenkoek. In het gedeelte hierna check je enkele voorbeelden van groepen mensen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Mensen op leeftijd: 70-plussers hebben veel baat bij thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De gerechten bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om de hersenen gezond te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan leefstijlen als eiwitrijk, gemalen, lactosevrij, zoutarm, en koolhydraatarm, diabetes, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Families met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Alleenstaanden: Werk, muziek en afspraken met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er gaan lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Mill en Sint Hubert

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Mill en Sint Hubert dan heb je eigenlijk 3 alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijdvorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, tarieven, houdbaarheid en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaal per 6 of 12 stuks bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Zeker praktisch als u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-mill-en-sint-hubert

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema check je een lijst met grote bedrijven voor tafeltje dekje in Mill en Sint Hubert. Per organisatie doorzoek je eenvoudig praktische info zoals het actuele aanbod en de prijzen. Klik op een aanbieder voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bedrijven van senioren maaltijden

In de tabel hierna check je een overzicht met lokaal georiënteerde bedrijven. Onder andere stichtingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, cateraars, zorginstellingen. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Gemert-Bakel, Cuijk en Uden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgLangenboomseweg 2a5451 JKMill
Keurslager KluijtmansKerkstraat 135492 AHSint-Oedenrode
Keurslager AntonisMeiveld 855501 KDVeldhoven
Zorggroep – BekkershuisDeken Baekersstraat 835482 JDSchijndel
ONS WelzijnStadhuisplein 2a5461 KSVeghel
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
Ton KantersHoofdstraat 69 /B5481 ABSchijndel
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
ONS WelzijnDe Misse 4b5484 BZHeesch
Cunera – De BongerdZijlstraat 15473 CJHeeswijk-Dinther
Weergave met lokale bezorgservices van magnetronmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Mill en Sint Hubert bezorgen

Bedrijven en organiisaties maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hieronder vind je een aantal voorbeelden .

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een vergadering uitloopt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgcentrums (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Mill en Sint Hubert. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een smaakvolle en gezonde maaltijd krijgen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Probeer het nu zelf: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Mill en Sint Hubert in Nederland aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. O.a. Kalkoenschnitzel, broccoli, gebakken rösti of Gemengde groenteschotel.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 30 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan zet je gewoon de magnetron aan. Meestal verwarm je het in circa 6 – 10 minuten op 500 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) thuisbezorgd in Mill en Sint Hubert (al voorverwarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Mill en Sint Hubert?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,50. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €6,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je een complete maaltijd? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,50) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,00).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Mill en Sint Hubert. Onder andere professionele keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Als laatste kun je soms ook terecht bij zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Mill en Sint Hubert?
Via www.gemeente-mill.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Wilbertoord
 • Sint Hubert
 • Langenboom
 • Mill