Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Molenlanden

Wilt u graag verse maaltijden aan huis voor ouderen in Molenlanden? Middels onze site tref je een uitgebreide beschrijving. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook vertellen we meer over de beschikbare gerechten opties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar organisaties vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en er is heel veel variatie in het aanbod. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteMolenlanden
PlaatsMolenlanden
Postcode2971
Website gemeentewww.molenlanden.nl
maaltijden-aan-huis-molenlanden

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Bekijk alle aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Molenlanden?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een smaakvolle kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Kipfilet met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen en Vegetarische goulash, Doperwten, Witte rijst. In de box hieronder check je voorbeelden van doelgroepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Senioren: 75-plussers laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Met behulp van seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor bejaarden is een verantwoorde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of juist om op gewicht te komen en blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, en koolhydraatarm, vetarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Op deze manier kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Studie, werk en hobby’s hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Met gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, school, de fitness en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Molenlanden

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Molenlanden dan heb je feitelijk drie opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke vorm kent zijn eigen karakter en voordelen. De maaltijden verschillen als het gaat om aantal maaltijden, prijzen, kwaliteit en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaal 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Ideaal op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-molenlanden

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hieronder tref je een opsomming van populaire bedrijven voor tafeltje dekje in Molenlanden. Per leverancier bekijk je specificaties zoals het huidige assortiment en de kosten. Tik op de knop van een maaltijdvoorziening voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van bezorgmaaltijden

Hieronder doorzoek je eenvoudig een verzameling regionale bezorgservices. Dat zijn bijv. supermarkten, slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook leveranciers in Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Dordrecht.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Vrijwillige Hulpdienst GraafstreekBurgemeester Dekkingstraat 12971 ACBleskensgraaf
Restaurant ReyerheemTorenmolen 12986 GBRidderkerk
Laurens – BorgstedeMarjoleinlaan 432991 HPBarendrecht
Restaurant ’t Ronde SantHugo de Groothof 12984 GKRidderkerk
SPAR MaaltijdserviceLindenstraat 42971 ARBleskensgraaf
Keurslager BartenMargrietstraat 52964 CEGroot-Ammers
RiederborghBoksdoornstraat 22982 BCRidderkerk
SPAR MaaltijdserviceWaterlinie 622965 CCNieuwpoort
BuurtzorgMolensteeg 22985 XMRidderkerk
Slagerij BartenJan Steenstraat 92981 EGRidderkerk
Tabel met gemeentelijke bedrijven van opwarmmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Molenlanden bezorgen

Bedrijven kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Onderstaand sommen we enkele voorbeelden op .

 • Bedrijven en kantoren bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke keukens voor kant-en-klare maaltijden in Molenlanden. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een lekkere en gezonde maaltijd krijgen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Molenlanden in Nederland aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over de exacte voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Om te beginnen is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van Typisch Nederlandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. O.a. Varkenslapjes in jus of Heldere kippensoep.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is kinderspel. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 35 minuten op 110 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 550 – 800 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Molenlanden (voorverwarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Molenlanden?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel wisselend. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd beïnvloedt de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,70. Zo’n koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (om en nabij de €5,75. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je meer luxe? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,50) en toetje (vanaf €1,35).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ten tweede is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Molenlanden. Dat zijn bijvoorbeeld grootschalige keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Als laatste is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Molenlanden?
Door middel van www.molenlanden.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Arkel
 • Hoogblokland
 • Noordeloos
 • Hoornaar
 • Schelluinen
 • Giessenburg
 • Wijngaarden
 • Goudriaan
 • Ottoland
 • Brandwijk
 • Molenaarsgraaf
 • Bleskensgraaf
 • Oud-Alblas
 • Waal
 • Langerak
 • Nieuwpoort
 • Groot-Ammers
 • Kinderdijk
 • Streefkerk
 • Nieuw-Lekkerland