Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Montfoort

Zoekt u aanbieders van verse maaltijden aan huis voor ouderen in Montfoort? Middels onze site lees je meer informatie. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens bespreken we de huidige gerechten opties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar instellingen vergelijken. Daarbij kunt u ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het geheel smaakt er lekker en het staat binnen mum van tijd op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioUtrecht
GemeenteMontfoort
PlaatsMontfoort
Postcode3417
Website gemeentewww.montfoort.nl
maaltijden-aan-huis-montfoort

Maaltijden aan huis uitproberen?

Bekijk alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Montfoort?

Ben jij geen goede kok? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n dagelijkse kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. U kunt bijv. denkena aan: Nasi goreng, quorn, satésaus & Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen. In het gedeelte hierna vind je voorbeelden van doelgroepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Senioren: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze kant-en-klaar producten zijn erg voedzaam, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 75-plussers is een verantwoorde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan gemalen, zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, en vetarm, natriumarm, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, feestjes en hobbies vereisen een goede planning. Een verse maaltijd op tafel zetten kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: Studie, muziek en feestjes met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Montfoort

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Montfoort dan zijn er in feite drie alternatieven: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. We vertellen je hieronder meer over aanbod, onkosten, smaak en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaal elke week 1 keer aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Erg handig als u geen beschikking heeft over een keuken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-montfoort

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In de volgende tabel verstrekken we een overzicht met populaire bezorgers van tafeltje dekje in Montfoort. Per organisatie bekijk je praktische info zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en de prijzen. Selecteer een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hieronder bieden we een weergave van gemeentelijke maaltijdservices. Onder andere cateraars, zorginstellingen, stichtingen, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook organisaties in Giessenlanden, Lopik en Molenlanden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting WelzijnsondersteuningKasteelplein 53417 JGMontfoort
Petra’s maaltijdserviceLeisteenoever 13433 DDNieuwegein
Keurslager de GraafHoogzandveld 123434 EENieuwegein
ZorgSpectrum locatie De Geinsche HofVuurscheschans 753432 TXNieuwegein
Rijnhoven – AntoniushofAntoniushof 13417 JLMontfoort
Santé PartnersPoortdijk 34F3402 BSIJsselstein
Aanschuifdiner De WulverhorstPrins Bernhardstraat 23421 JDOudewater
VitrasBeatrixplantsoen 1H3411 DALopik
Vitras – Santé PartnersZoutkamperschans 3-63432 TZNieuwegein
Slagerij UlteeLeeuweringerstraat 343421 ACOudewater
Database met plaatselijke maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Montfoort bezorgen

Kantoren en bedrijven maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Bedrijven kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als werkgever wil je dan graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met grote bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Montfoort. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Veel thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kids kunnen dan een gezonde en voedzame maaltijd opeten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Montfoort de basis aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, natriumarm, focus op graan- en volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd kent 3 aspecten. In de basis heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van Hollandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en Wereldgerechten. Zoals Rode kool met appel of Burpee Chicken.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je plaatst het gerecht ongeveer 20 minuten op 120 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 850 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Montfoort (verwarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Montfoort?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren kunnen enorm verschillen. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn weerslag op de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,55. Een koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €6,00. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,60) en toetje (vanaf €1,00).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Montfoort. Onder andere grootschalige keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Als laatste bestaan er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Montfoort?
Aan de hand van www.montfoort.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens zijn er landelijk regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Linschoten