Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Nijkerk

Zoekt u specifiek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Nijkerk? Middels onze site bieden we relevante info. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Verder vertellen we meer over de huidige soorten maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan maaltijdvoorzieningen vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Dit eten is geschikt voor iedereen en je warmt ze eenvoudig en snel op. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteNijkerk
PlaatsNijkerk
Postcode3861
Website gemeentewww.nijkerk.eu/
maaltijden-aan-huis-nijkerk

Maaltijden aan huis in huis halen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Nijkerk?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een lekkere kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Varkensfilet in jus en Spinazie à la crème met champignons. In de volgende paragraaf lees je informatie over voorbeelden van doelgroepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Senioren kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze maaltijden zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor senioren zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en natriumarm, diabetes, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, school en sport vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, de fitness en vrienden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken is vaak geen optie. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Nijkerk

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Nijkerk dan zijn er in feite 3 opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type heeft positieven en negatieven kanten. De maaltijden verschillen als het gaat om aanbod, budget, smaak en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Zeker praktisch indien u geen beschikking heeft over een keuken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-nijkerk

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

Hieronder doorzoek je eenvoudig een overzicht met populaire bezorgers van tafeltje dekje in Nijkerk. Per instantie bekijk je relevante zaken zoals het type maaltijden en het tarief. Klik op de button van een organisatie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale leveranciers van kant-en-klaar maaltijden

In de volgende tabel bieden we een lijst met lokale maaltijdvoorzieningen. Voorbeelden zijn supermarkten, stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op deze site vind je ook organisaties in Leusden, Ermelo en Barneveld.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Hugo KooktMeidoornlaan 33852 GVErmelo
Welzijn PuttenBrinkstraat 913881 BPPutten
Keurslager GeerseGarderenseweg 23882 AHPutten
Keurslagerij SteltenpoolWesterdorpsstraat 93871 ATHoevelaken
Amaris – ArkemheenVetkamp 253862 JMNijkerk
Peacocks @ HomeStationsstraat 1433851 NGErmelo
BuurtzorgOosterdorpsstraat 33871 AEHoevelaken
BuurtzorgJulianalaan 25A3851 RAErmelo
De Ober CateringHogebrinkerweg 103871 KNHoevelaken
SPAR WorstVan Noortstraat 29A3864 ESNijkerkerveen
Schema met lokale instanties van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Nijkerk bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hierna behandelen we diverse opties .

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentra (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Dikwijls is dit contractueel geregeld met bekende bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Nijkerk. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een gezonde en voedzame maaltijd opeten rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Nijkerk in Nederland aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent 3 aspecten. Allereerst hebben we de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. O.a. Gewokte spinazie & Bloemkool met runderlap en aardappelen.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 35 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 4 tot 8 minuten op 600 – 800 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Nijkerk (al voorverwarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Nijkerk?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren liggen ver uit elkaar. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,90. Zo’n koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (circa €6,25. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,30) en desserts (vanaf €1,35).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Verder kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Nijkerk. Dat zijn bijvoorbeeld professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ten derde kun je soms ook terecht bij zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Nijkerk?
Door middel van www.nijkerk.eu/ kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast heb je soms ook recht op zorg via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij kijkt men naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Hoevelaken
 • Nijkerkerveen