Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Nissewaard

Wilt u graag lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Nissewaard? Aan de hand van deze site vind je aanvullende details. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Ook gaan we verder in op de actuele gerechten opties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kunt u ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam er er zijn tientallen verschillende gerechten. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Liever direct bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteNissewaard
PlaatsNissewaard
Postcode3201
Website gemeentewww.nissewaard.nl
maaltijden-aan-huis-nissewaard

Maaltijden aan huis uitproberen?

Check actuele aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Nissewaard?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een gezonde kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Stamppot Witlof met gehakt en Groenteburger, prei, aardappelen. In onderstaand blok vind je allerlei soorten groepen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: Ouderen hebben veel baat bij thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen zijn voedzame gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen en ook om mentaal gezond te blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerkproducten gemaakt. Denk bijvoorbeeld aanglutenvrij, zoutarm, eiwitrijk, lactosevrij, en vetarm, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen lukt dan niet altijd. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: Een drukke baan, hobby’s en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Nissewaard

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Nissewaard dan zijn er drie opties om uit te kiezen: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk soort gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen zitten ‘m met name in aanbod, prijzen, houdbaarheid en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Meestal elke 2 weken op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Zeker praktisch indien u geen keuken heeft en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-nissewaard

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In de tabel hierna bekijk je een overzicht met populaire leveranciers van tafeltje dekje in Nissewaard. Per organisatie tref je uitleg over het huidige assortiment en budget. Druk op de button van een aanbieder voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instanties van bezorgmaaltijden

Hierna doorzoek je eenvoudig een verzameling gemeentelijke bezorgservices. Dit kunnen zijn slagerijen, cateraars, stichtingen, supermarkten, welzijnsorganisaties. Op deze website vind je ook aanbieders in Vlaardingen, Albrandswaard en Rotterdam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgThorbeckelaan 82b3201 WKSpijkenisse
Catering Service HellevoetsluisKanaalweg Oostzijde 134A3224 ADHellevoetsluis
Restaurant BastionSlagveld 373231 APBrielle
Keurslager van de AkkerHadewychplaats 843207 KGSpijkenisse
Stichting Welzijn Ouderen SpijkenisseGoudenregenplein 33203 BNSpijkenisse
Wijkcentrum De BoekenstalDorpsstraat 343171 EHPoortugaal
Restaurant Hart van GroenewoudLindenstraat 83203 VJSpijkenisse
Humanitas – MarthalaanMarthalaan 23194 EHHoogvliet
Service Bureau Ouderen BernisseDriesprong 33214 DAZuidland
CareynHurthstraat 53203 LHSpijkenisse
Weergave met lokaal georiënteerde maaltijdservices van thuismaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Nissewaard bezorgen

Bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Onderstaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Kantoren en fabrieken kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentra (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In de regel is dit contractueel geregeld met populaire bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Nissewaard. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kids kunnen zo een lekkere en voedzame maaltijd opeten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen rondom maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Nissewaard in de regel aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de verpakking vind je informatie over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er typische Hollandse recepten, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en inspirerende recepten. Bijv. Burpee Chicken & Kersenpannenkoek.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je plaatst het gerecht ongeveer 30 – 40 minuten op 120 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 4 – 10 minuten op 550 – 750 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Nissewaard (opgewarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Nissewaard?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,60. Een koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (rond de €6,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,75) en/of een toetje na (vanaf €0,95).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Nissewaard. Het betreft grootschalige keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tevens bestaan er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Nissewaard?
Door middel van www.nissewaard.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarnaast zijn er landelijk regelingen vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Oudenhoorn
 • Heenvliet
 • Abbenbroek
 • Zuidland
 • Simonshaven
 • Geervliet
 • Hekelingen
 • Spijkenisse