Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Noord-Beveland

Meer weten over (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Noord-Beveland? Middels onze site check je aanvullende details. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en wie er gebruik van kan maken. Ook gaan we dieper in op de verschillende type gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct maaltijdservices vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Ze smaken ontzettend goed en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Scroll dan eerst naar beneden naar de vragensectie (FAQ). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZeeland
GemeenteNoord-Beveland
PlaatsNoord-Beveland
Postcode4491
Website gemeentewww.noord-beveland.nl
maaltijden-aan-huis-noord-beveland

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Vergelijk interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Noord-Beveland?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n verse kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. U kunt denken aan maaltijden als: Asperge beenham schotel en Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst. Hieronder lees je informatie over verschillende groepen die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze etenswaren zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor bejaarden zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, lactosevrij, gemalen, glutenvrij, en natriumarm, diabetes, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Op deze manier hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Drukke gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen wisselen elkaar snel af. Een gezonde maaltijd klaarmaken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Door gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Studeren, hobby’s en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Noord-Beveland

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Noord-Beveland dan bestaan er drie opties om uit te kiezen: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, financiën, bewaaradviezen en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak wekelijks of om de week aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Een uitkomst indien u zelf niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-noord-beveland

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In de tabel hierna vind je een lijst met professionele bedrijven voor tafeltje dekje in Noord-Beveland. Per aanbieder tref je relevante zaken zoals het actuele aanbod en het tarief. Tik op de knop van een instelling om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instellingen voor bezorgmaaltijden

Hieronder doorzoek je eenvoudig een database met gemeentelijke maaltijdvoorzieningen. Dat kunnen o.a. zijn: slagerijen, cateraars, stichtingen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op dit platform vind je ook aanbieders in Kapelle, Goes en Vlissingen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceOostvoorstraat 174491 ENWissenkerke
ZorgSaamStadhuisplein 34531 GZTerneuzen
De BlideAlberdingk Thijmstraat 14532 CZTerneuzen
BuurtzorgOranjeplein 14511 CKBreskens
Keurslagerij de MillianoMarkt 164501 CKOostburg
SPAR MaaltijdserviceHoofdstraat 444484 CGKortgene
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 24507 BKSchoondijke
SPAR SturmHavelaarstraat 14486 AZColijnsplaat
De Zorgbalie maaltijdenNoordstraat 104531 GGTerneuzen
ZorgSaamTragelweg 24501 HLOostburg
Overzicht met lokale bedrijven van thuismaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Noord-Beveland bezorgen

Bedrijven kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Kantoren en fabrieken laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als onderneming wil je natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook verzorgingslocaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal maken zij hiervoor afspraken met professionele aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Noord-Beveland. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Veel thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je tips en info aanvragen voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd nuttigen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Noord-Beveland in Nederland aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), bij voorkeur met volkoren graanproducten, max. 100 gram aan vlees of vis en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je de ingrediënten en voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst een ruime portie groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en inspirerende recepten. Bijvoorbeeld Tomatensoep met balletjes & Sukadelapje in jus.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer 30 minuten op 110 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Meestal verwarm je het in circa 6 tot 12 minuten op 500 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Noord-Beveland (verwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Noord-Beveland?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd beïnvloedt de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,55. Een koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €5,75. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Kies dan ook een soep (vanaf €1,65) en toetje (vanaf €1,30).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms wordt er ook bezorgd. Ook kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Noord-Beveland. We hebben het dan over cateraars en/of gespecialiseerde keuken die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tenslotte bestaan er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Noord-Beveland?
Door middel van www.noord-beveland.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Verder bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Geersdijk
 • Kamperland
 • Wissenkerke
 • Colijnsplaat
 • Kats
 • Kortgene