Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Noordwijk

Interesse in (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Noordwijk? Op deze pagina vind je een uitgebreide beschrijving. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en voor wie het geschikt is. Eveneens bespreken we de huidige soorten maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook aanbieders vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker en er is heel veel variatie in het aanbod. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Zijn er onduidelijkheden? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Liever direct bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteNoordwijk
PlaatsNoordwijk
Postcode2201
Website gemeentewww.noordwijk.nl
maaltijden-aan-huis-noordwijk

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Vergelijk alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Noordwijk?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en heb je geen grote keuken nodig. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Selecteer bijvoorbeeld: Traditionele Surinaamse roti en Spaghetti bolognese schotel. In onderstaand blok benoemen we allerlei soorten groepen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Senioren: Senioren laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Via speciale seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, gemalen, zoutarm, lactosevrij, en natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Gezinnen met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten allemaal in de agenda ingepast worden. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, de sportschool en vrienden: we hebben het erg druk. Elke avond een gezonde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Noordwijk

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Noordwijk dan zijn er 3 keuzemogelijkheden: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De maaltijden verschillen als het gaat om de breedte van het assortiment, prijzen, smaak en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Gewoonlijk wekelijks of om de week bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Een uitkomst op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-noordwijk

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema tref je een verzameling grote aanbieders van tafeltje dekje in Noordwijk. Per bedrijf vind je specificaties zoals aanbod en budget. Selecteer een instantie voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder bieden we een verzameling lokaal georiënteerde instellingen. Dat zijn bijv. cateraars, supermarkten, stichtingen, slagerijen, zorginstellingen. Op deze website vind je ook organisaties in Haarlemmermeer, Hillegom en Bloemendaal.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKerkstraat 6 A2201 KMNoordwijk
BuurtzorgDijkzicht 12211 HZNoordwijkerhout
Keurslager KootZeestraat 112211 XANoordwijkerhout
KBO NoordwijkGoohorstlaan 312203 BCNoordwijk
Keurslager van der BentKerkstraat 502201 KNNoordwijk
Keurslager van GennipHoofdstraat 1142181 EGHillegom
Groot HoogwaakGroot Hoogwaak 12202 TGNoordwijk
Wesselius MaaltijdenSatellietbaan 29a2181 MGHillegom
Topaz – MunnekeweijVia Antiqua 252211 HWNoordwijkerhout
SPAR MaaltijdserviceRechthoeklaan 102201 ZRNoordwijk
Tabel met plaatselijke organisaties van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Noordwijk bezorgen

Zakelijke instellingen hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand lichten we enkele situaties toe .

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf kun je dan via de cateraar zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgcentrums (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In veel gevallen hebben ze een overeenkomst met professionele leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Noordwijk. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) vragen steeds meer om verse maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een smakelijke en gezonde maaltijd krijgen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Probeer het nu zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Noordwijk de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de sticker op de doos staat meestal een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Om te beginnen hebben we de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je hebt de keuze uit een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Zoals Kipvink in jus en Schelvis in Dijon-mosterdsaus.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je plaatst het gerecht ongeveer 30 – 40 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 500 – 650 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Noordwijk (al voorverwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Noordwijk?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm beïnvloedt de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,50. Zo’n koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €6,00. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,25) en toetje (vanaf €1,35).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Daarnaast kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Noordwijk. Dat zijn bijvoorbeeld speciaal ingerichte keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Daarnaast onderscheiden we nog zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Noordwijk?
Via www.noordwijk.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Noordwijkerhout
 • De Zilk