Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Meer weten over (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Aan de hand van deze site lees je relevante info. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Eveneens bespreken we de verschillende soorten maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan organisaties vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteNuenen, Gerwen en Nederwetten
PlaatsNuenen, Gerwen en Nederwetten
Postcode5671
Website gemeentewww.nuenen.nl
maaltijden-aan-huis-nuenen-gerwen-en-nederwetten

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n verse kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Gegrilde paprika en/of Macaronischotel. In de box hieronder beschrijven we allerlei soorten groepen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren en ouderen: 70-plussers hebben veel baat bij thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De maaltijden zitten vol groenten, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, en natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Op deze manier kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Families met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. School, een drukke baan en sport/muziek vereisen een goede planning. Even snel een maaltijd maken is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Studie, hobby’s en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Keuzehulp: maaltijdservice Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Nuenen, Gerwen en Nederwetten dan bestaan er drie keuzemogelijkheden: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft zo zijn voors en tegens. Zo verschillen de op het gebied van: de breedte van het assortiment, prijs, herkomst producten en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk elke week 1 keer aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Ideaal op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-nuenen-gerwen-en-nederwetten

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In het schema hierna tref je een lijst met grote organisaties voor tafeltje dekje in Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Per bedrijf doorzoek je eenvoudig uitleg over aanbod en het tarief. Druk op de button van een instelling voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instanties van opwarmmaaltijden

Hieronder tref je een lijst met lokale bezorgservices. Dit kunnen zijn cateraars, supermarkten, slagerijen, stichtingen, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook leveranciers in Heeze-Leende, Geldrop-Mierlo en Bergeijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZuidZorg WijkzorgKloosterstraat 155671 BGNuenen
Van Den Beuken CateringDe Tienden 26a5674 TBNuenen
Slagerij MennenBoterhoek 265683 AVBest
De Keuken van EliseKerkstraat 485671 GPNuenen
Gasterijen van ArchipelMargot Begemannstraat 95671 CWNuenen
Slagerij ReefHeuvel 315664 HMGeldrop
BuurtzorgParkstraat 545671 GHNuenen
Keurslager SeelenWinkelcentrum Coevering 125665 GAGeldrop
Keurslagerij VogelsHoge Brake 465672 GMNuenen
Keurslager TebakParkstraat 12B5671 GGNuenen
Weergave met lokaal georiënteerde maaltijdservices van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Nuenen, Gerwen en Nederwetten bezorgen

Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop lichten we enkele situaties toe .

 • Kantoren of bedrijfspanden kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In een dergelijke situatie wil je uiteraard een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met grote bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je advies inwinnen over het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kids kunnen zo een verse en gezonde maaltijd krijgen rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten snel op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Nuenen, Gerwen en Nederwetten aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket vind je een overzicht met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een reguliere ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst een ruime portie groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Denk aan Perzische rijst, kikkererwten, lamsstoofvlees en Ajam pangang, nasi goreng.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 30 minuten op 125 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 12 minuten op 600 – 850 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Nuenen, Gerwen en Nederwetten (warm).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Nuenen, Gerwen en Nederwetten?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel divers. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,60. Een koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €6,25. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Heb je graag iets voor en na? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,25) en dessert (vanaf €1,30).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Denk dan aan grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tevens bestaan er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten?
Aan de hand van www.nuenen.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Nuenen