Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Nunspeet

Wilt u graag verse maaltijden aan huis voor ouderen in Nunspeet? Aan de hand van deze site bieden we alles wat je moet weten. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Verder gaan we verder in op de actuele maaltijdopties. Snel bestellen? Je kunt hier ook aanbieders vergelijken. Als laatste kunt u ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. De smaak is echt prima en het staat binnen mum van tijd op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteNunspeet
PlaatsNunspeet
Postcode8071
Website gemeentewww.nunspeet.nl
maaltijden-aan-huis-nunspeet

Maaltijden aan huis in huis halen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Nunspeet?

Ben jij geen goede kok? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een gezonde kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Populair zijn bijvoorbeeld: Groentensoep met gehaktballen en/of Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi. In de box hieronder tref je heel uiteenlopende groepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Ouderen: 70-plussers hebben veel baat bij thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, en natriumarm, vegetarisch, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Gezinnen met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, feestjes en hobbies moeten gecombineerd worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Starters: Een drukke baan, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken schiet er dan wel eens bij in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Nunspeet

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Nunspeet dan zijn er in feite drie opties om uit te kiezen: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke vorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Zo verschillen de op het gebied van: aanbod, prijs, versheid en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Doorgaans 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Zeker praktisch als zelfstandig koken tot het verleden behoort en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-nunspeet

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema verstrekken we een lijst met professionele bedrijven voor tafeltje dekje in Nunspeet. Per aanbieder verstrekken we details als aanbod en de tarieven. Kies een bedrijf voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bedrijven van opwarmmaaltijden

In het schema hierna vind je een opsomming van lokaal georiënteerde bezorgservices. Dat zijn bijv. welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen, cateraars, supermarkten. Op dit portaal vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Zwolle, Zwartewaterland en Staphorst.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager De KievidHarderwijkerweg 158071 EMNunspeet
De VoordVeldbloemenlaan 258081 DLElburg
Van Asselt Maaltijden & CateringIndustriestraat 98081 HHElburg
SeewendeHet Groene Portaal 18071 TPNunspeet
Catering CulinairEdisonweg 298071 RCNunspeet
Anne’s KokerijPurperreigerlaan 348064 DCZwartsluis
Het Venster – Open maaltijdenElburgerweg 158071 TANunspeet
Slagerij BruintjesSchoolstraat 188064 DKZwartsluis
Zorgverlening Het BakenPostbus 108080 AAElburg
Oma Jet & Tante MinaHullerweg 107-B8071 RNNunspeet
Overzicht met lokale instanties van magnetronmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Nunspeet bezorgen

Zakelijke instellingen maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In onderstaand blok beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Organisaties bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook veel zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In de regel maken zij hiervoor afspraken met bekende organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Nunspeet. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Ook thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kids kunnen zodoende een lekkere en gezonde maaltijd opeten rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Nunspeet aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en ten minste 25 gram eiwit. Op de beschrijving staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een gewone ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. In de basis een ruime portie groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En als laatste heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt kiezen uit typische Hollandse recepten, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Bijvoorbeeld Gehakt, bloemkool, aardappelpuree & Lamsvlees in saus.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 30 – 40 minuten op 100 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 12 minuten op 550 – 750 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Nunspeet (reeds verwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Nunspeet?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel divers. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,75. Zo’n koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (om en nabij de €6,00. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,70) en desserts (vanaf €1,10).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Nunspeet. Het betreft professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Daarnaast onderscheiden we nog zorggroepen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Nunspeet?
Via de info op www.nunspeet.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook zijn er landelijk regelingen via de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij kijkt men naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Hulshorst
 • Vierhouten
 • Elspeet