Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Oisterwijk

Op zoek naar leveranciers van lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Oisterwijk? Op deze pagina vind je aanvullende details. We vertellen je hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Verder leggen we alles uit over de diverse gerecht-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Tenslotte kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het eten is erg smaakvol er er zijn tientallen verschillende gerechten. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Scroll dan eerst naar beneden naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteOisterwijk
PlaatsOisterwijk
Postcode5061
Website gemeentewww.oisterwijk.nl
maaltijden-aan-huis-oisterwijk

Genieten van maaltijden aan huis?

Vergelijk actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Oisterwijk?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smaakvolle kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je hoeft niet zelf te koken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. U kunt bijv. denkena aan: Hachee met rode kool en gekookte aardappelen en Pittige Thaise soep. Hierna bekijk je voorbeelden van doelgroepen die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

 • Senioren: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze kant-en-klaar producten zijn super gezond, bevatten weinig toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan en ook om mentaal gezond te blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, en vetarm, koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies, sporten en studeren wisselen elkaar snel af. Even snel een maaltijd maken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Starters: Een drukke baan, muziek en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Oisterwijk

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Oisterwijk dan bestaan er drie opties: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht heeft zowel voor- als nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om aanbod, prijzen, versheid en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Gewoonlijk 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Erg handig indien zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-oisterwijk

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema check je een lijst met grote bedrijven voor tafeltje dekje in Oisterwijk. Per aanbieder tref je informatie als het soort gerechten dat ze aanbieden en budget. Klik op de button van een maaltijdservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instellingen voor magnetronmaaltijden

In het schema hieronder verstrekken we een lijst met regionale leveranciers. Denk dan aan zorginstellingen, stichtingen, cateraars, supermarkten, welzijnsorganisaties. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Geertruidenberg, Goirle en Oosterhout.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij La CucinaGemullehoekenweg 55061 MAOisterwijk
SPAR MaaltijdserviceEuropaplein 455101 VWDongen
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
Joris Zorg – VestakkerGanzeakkers 55091 CRMiddelbeers
Keurslager van HoofKreitenmolenstraat 275071 BAUdenhout
Van RoesselDorpsstraat 635051 CJGoirle
ZuidZorg WijkzorgDoornboomstraat 345091 CBOost- West- en Middelbee
ThebeKerkstraat 45051 LBGoirle
Keurslager LaureijsDorpsplein 245094 GJLage Mierde
Maaltijd Service de HilverGelderstraat 275081 AAHilvarenbeek
Database met lokaal georiënteerde maaltijdservices van opwarmmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Oisterwijk bezorgen

Bedrijven en organiisaties hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop lichten we enkele situaties toe .

 • Bedrijven kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook veel zorginstellingen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In veel gevallen zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire keukens voor kant-en-klare maaltijden in Oisterwijk. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een gezonde en voedzame maaltijd nuttigen rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen rondom maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Oisterwijk normaliter aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, zoutbeperkt, zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op de beschrijving vind je een overzicht met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Zoals Sperziebonen en Javaanse rund.stoof met kokos en gekruide rijst.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Je plaatst het gerecht ongeveer 20 minuten op 120 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 4 tot 8 minuten op 550 – 750 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Oisterwijk (warm).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Oisterwijk?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel divers. Elke leverancier heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,55. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €5,50. Voor een warme levering (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,60) en dessert (vanaf €1,15).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Oisterwijk. Dit zijn vaak cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Als laatste onderscheiden we nog zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Oisterwijk?
Aan de hand van www.oisterwijk.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarnaast heb je soms ook recht op zorg via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Moergestel
 • Heukelom