Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Oldebroek

Bent u op zoek naar (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Oldebroek? Op maaltijdaanhuis.com verstrekken we een uitgebreide beschrijving. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Daarbij gaan we verder in op de beschikbare type gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan aanbieders vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wil je nog meer weten? Scroll dan eerst naar beneden naar de FAQ (populaire vragen). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteOldebroek
PlaatsOldebroek
Postcode8096
Website gemeentewww.oldebroek.nl
maaltijden-aan-huis-oldebroek

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Oldebroek?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een lekkere kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Denk dan aan gerechten als: Hazenpeper met spruitjes en wilde rijst en/of Sucadelapje met jus en tuinbonen met ui en tijm. In onderstaande tekst check je enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Senioren en ouderen: 70-plussers bestellen dikwijls thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze gerechten zijn super gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 70-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om gewicht te verliezen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan leefstijlen als glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm, en vegetarisch, vetarm, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. School, een drukke baan en sport/muziek vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Met gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: Een drukke baan, sport en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Oldebroek

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Oldebroek dan bestaan er drie keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, prijzen, versheid en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Gewoonlijk elke 2 weken aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Zeker praktisch indien zelfstandig koken tot het verleden behoort of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-oldebroek

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hierna verstrekken we een weergave van populaire aanbieders van tafeltje dekje in Oldebroek. Per bedrijf bieden we uitleg over het actuele aanbod en de prijzen. Selecteer een bezorgservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale leveranciers van bezorgmaaltijden

In het schema hieronder tref je een overzicht met plaatselijke aanbieders. Bijvoorbeeld cateraars, slagerijen, welzijnsorganisaties, supermarkten, stichtingen. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Zwartewaterland, Elburg en Zwolle.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De HullenStationsweg 208096 AXOldebroek
ZGR De NoaberLandrechtweg 28103 RBRaalte
ZGR StevenskampStevenskamp 18111 ARHeeten
Keurslagerij AlbersMolenhof 138102 EXRaalte
ZGR Angeli CustodesBurgemeester Kerssemakersstraat 468101 APRaalte
Keurslager BosZuiderzeestraatweg 5608091 CVWezep
BuurtzorgSchoolstraat 16D8102 EMRaalte
Stichting Welzijn Ouderen OldebroekMariënrade 38091 XSWezep
Maalitjdservice SallandBoeierstraat 10b8102 HSRaalte
ZGR BuurtcentrumSwaenenwoerd 1a8102 BERaalte
Overzicht met kleinschalige leveranciers van senioren maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Oldebroek bezorgen

Bedrijven en organiisaties bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In het gedeelte hieronder behandelen we diverse opties .

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In een dergelijke situatie wil je uiteraard zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In de regel werken ze samen met grote bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Oldebroek. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. De kinderen kunnen dan een gezonde en voedzame maaltijd gebruiken rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Oldebroek in Nederland aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vis of vlees en voldoende eiwitten. Op het etiket vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en inspirerende recepten. O.a. Kippenbout, Bonne femme & Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 35 minuten op 110 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 5 – 12 minuten op 550 – 750 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Oldebroek (opgewarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Oldebroek?
De prijzen van de verschillende maaltijden variëren nogal. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,75. Een koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (circa €6,45. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,65) en toetje (vanaf €1,25).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Oldebroek. Dit zijn vaak cateringbedrijven en grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Daarnaast zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Oldebroek?
Via de info op www.oldebroek.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Tevens heb je soms ook recht op zorg via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Oosterwolde
 • t Loo
 • Hattemerbroek
 • Wezep
 • Noordeinde