Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Overbetuwe

Zoekt u lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Overbetuwe? Op maaltijdaanhuis.com check je tips en adviezen. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij leggen we alles uit over de huidige gerecht-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook aanbieders vergelijken. Daarbij kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je vandaag nog bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteOverbetuwe
PlaatsOverbetuwe
Postcode6661
Website gemeentewww.overbetuwe.nl
maaltijden-aan-huis-overbetuwe

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Overbetuwe?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n smaakvolle kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Denk dan aan gerechten als: Stamppot gerechten & Kip, sperziebonen, aardappelpuree. In het gedeelte hierna benoemen we heel uiteenlopende groepen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Mensen op leeftijd: Senioren bestellen dikwijls thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze gerechten zijn super gezond, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, en vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Hierdoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, feestjes en hobbies hebben een grote impact op onze agenda. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Werk, de fitness en afspraken met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken zit er dan soms gewoon niet in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er zitten lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Overbetuwe

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Overbetuwe dan bestaan er 3 opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, herkomst producten en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Vaak per box van 6 gerechten aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. De oplossing in situatie waarbij het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-overbetuwe

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

In de tabel hierna verstrekken we een overzicht met grote bedrijven voor tafeltje dekje in Overbetuwe. Per aanbieder verstrekken we informatie als het soort gerechten dat ze aanbieden en de kosten. Selecteer een instelling voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke leveranciers van kant-en-klaar maaltijden

Hierna tref je een database met regionale organisaties. Voorbeelden zijn welzijnsorganisaties, cateraars, zorginstellingen, supermarkten, stichtingen. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook bedrijven en organisaties in Beuningen, West Maas en Waal en Gennep.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Attent – TertzioBachstraat 296661 CPElst
Restaurant LiefkenshoekHyacintenstraat 236666 BRHeteren
BuurtzorgPrinsenhof 46666 CBHeteren
Welner MaaltijdenLentse Schoolstraat 206663 CPLent
Tafeltje Dekje ElstJasappel 376662 JDElst
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
Jeroen’s KeukenwereldCelsiusweg 24H6662PXElst
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
RijnWaal ZorggroepLentse Schoolstraat 296663 CPNijmegen
BuurtzorgDe Zuiling 86662 ZCElst
Opsomming met kleinschalige aanbieders van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Overbetuwe bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In het gedeelte hieronder sommen we enkele voorbeelden op .

 • Kantoren of bedrijfspanden maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. Als onderneming wil je natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal hebben ze afspraken gemaakt met professionele organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Overbetuwe. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd nemen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Overbetuwe specifiek aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de beschrijving vind je vaak een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van Typisch Nederlandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Denk aan Sharmila khodra fe sharmila en Gehaktschijf met appelcompote.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 35 minuten op 125 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 4 – 10 minuten op 550 – 800 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Overbetuwe (voorverwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Overbetuwe?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type gerecht beïnvloedt de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,55. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €5,50. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je meer luxe? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,70) en/of een toetje na (vanaf €1,15).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Overbetuwe. Denk dan aan professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ook bestaan er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Overbetuwe?
Via www.overbetuwe.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Daarbij zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Oosterhout
 • Slijk-Ewijk
 • Homoet
 • Valburg
 • Herveld
 • Andelst
 • Hemmen
 • Zetten
 • Randwijk
 • Heteren
 • Driel
 • Elst